Trabzonspor direkleri geçemedi. 8 yıl sonra bir ilk yaşandı

Trabzonspor direkleri geçemedi. 8 yıl sonra bir ilk yaşandı
Trabzonspor, Süper Lig’in 33. haftasında Kayserispor’a baskılı bir oyun oynamasına rağmen galip gelmeyi başaramadı. Trabzonspor'un Ekuban ve Baker ile iki şutu da direkten döndü. Trabzonspor, 8 sezon sonra ilk kez Kayserispor'u mağlup edemeden sezonu tamamladı.

Trabzonspor, Medical Park Stadı''nda oynanan müsabakada Kayserispor’u ağırladı . Maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetti.

Kayserispor, 6. dakikada Muğdat''ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan Trabzonspor, 29. dakikada Bakasetas''ınb golüyle skoru eşitledi.

 

İKİ TAKIMIN 11’LERİ:

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Vitor Hugo, Marlon, Flavio, Baker, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny.
 Kayserispor 11’i: Doğan, Aziz Behich, Kolovetsios, Uğur, Kvrzic, Muhar, Avramovski, Lennon, Henrique, Muğdat, İlhan.

MAÇTAN NOTLAR:

İLK YARI

1'' Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

1 ''Hes Kablo Kayserispor takımından Pedro Henrique sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

4'' Trabzonspor takımından Anthony Nwakaeme sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

6''GOL! Muğdat Çelik Hes Kablo Kayserispor takımını öne geçiren golü atıyor.

10'' Trabzonspor takımının orta yuvarlakta kazandığı serbest vuruş için topun başına Lewis Baker geçiyor.

13'' Bu dakikada Trabzonspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Anthony Nwakaeme

17''Anthony Nwakaeme rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor

20 ''Caleb Ekuban ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

23''Hes Kablo Kayserispor takımında Aaron Lennon faul yapıyor.

23'' Trabzonspor, Lewis Baker ile köşe vuruşu kullanıyor.

26 ''Anastasios Bakasetas tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

29'' GOL! Trabzonspor takımı, Anastasios Bakasetas ile eşitliği sağlıyor.

32'' Trabzonspor takımından Anthony Nwakaeme ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

34'' Anthony Nwakaeme rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

37'' Trabzonspor takımından Anthony Nwakaeme sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

40'' Caleb Ekuban ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

43'' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Anthony Nwakaeme ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

45'' Hes Kablo Kayserispor, Doğan Alemdar ile serbest vuruş kullanacak.

46'' Hes Kablo Kayserispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Karlo Muhar çıkıyor ve yerine Melih Okutan oyuna giriyor.

50'' Anthony Nwakaeme rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

54'' Trabzonspor takımından Marlon Rodrigues şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

57'' Hes Kablo Kayserispor takımından Daniel Avramovski sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor

60'' Anastasios Bakasetas, Dimitrios Kolovetsios tarafından faulle durdurulduğu için Trabzonspor yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

64'' Ceza sahası içinde topla buluşan Flavio Da Silva, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Doğan Alemdar kurtarıyor.

68'' Ceza sahası içinde topla buluşan Flavio Da Silva, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Doğan Alemdar kurtarıyor.

73'' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Aaron Lennon ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

80'' Trabzonspor adına şanssız an Caleb Ekuban tarafından yapılan vuruş direkten dönüyor

86'' Trabzonspor, Lewis Baker ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor

88'' Trabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Lewis Baker çıkıyor ve yerine Safa Kınalı oyuna giriyor.

90'' Trabzonspor takımından Flavio Da Silva sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

Maç 1-1''lik eşitlikle sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler