Marek Hamsik transferinde son durum

Marek Hamsik transferinde son durum
Süper Lig'in yeni sezonuna hazırlanan Trabzonspor, Marek Hamsik için geri sayıma geçti. Bordo mavililer, Slovak yıldızla mali konuda anlaşma sağlarken, transferin 1-2 gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

DHA''da yer alan habere göre, Gervinho ve Bruno Peres’e imza attırarak transfer sezonuna hızlı giriş yapan Trabzonspor, uzun süredir gündeminde yer alan Marek Hamsik transferinde de son aşamaya geldi.

MALİ KONULARDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Transfer çalışmalarını hazırlık kampı öncesine kadar büyük oranda tamamlamak isteyen Bordo Mavililer, yıldız oyuncuyla mali konuda anlaşma sağladı. Transferin 1-2 gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

TRANSFER BİRKAÇ GÜN İÇİNDE NETLEŞECEK

İsveç’in Göteborg takımı ile sözleşmesi sona erecek olan 33 yaşındaki deneyimli oyuncu ile mali konularda anlaşan Trabzonspor, 1-2 gün içerisinde bu transferi olumlu sonuçlandırmak istiyor. Bordo-mavililerin, 1.5 milyon euro ücret, 600 bin euro imza parası, 250 bin euro şampiyonluk olmak üzere ilave çeşitli bonuslar şeklinde mali konularda Hamsik ile el sıkıştığı öğrenilirken, oyuncunun, ailesiyle konuşup, bugün ya da yarın kararını bildireceği kaydedildi.

İlgili Haberler