Trabzonspor taraftarından Avcı'ya özel istek

Trabzonspor taraftarından Avcı'ya özel istek
Süper Lig'in lideri Trabzonspor, 3 haftadır yaşadığı puan kayıpları nedeniyle şampiyonluk ilanını ertelemek zorunda kaldı. Taraftarlar Abdullah Avcı'dan acil kodlu ricada bulundu.

Süper Lig lideri Trabzonspor''un bu hafta kendi sahasında Karagümrük’ü konuk edeceği karşılaşma öncesi bordo mavili taraftarlar harekete geçti.

Taraftarlardan antrenman Akyazı''da yapılsın isteği 

Şampiyonluk yürüyüşünde takımına tam destek veren taraftarlar sosyal medya üzerinden başlattıkları kampanya ile Karagümrük maçı öncesi yapılacak idmanın Akyazı’da stadyumda yapılmasını ve takım ile taraftarların buluşmasını istedi.

"Abdullah Hocamızdan acil koduyla ricamızdır"

Trabzonspor taraftarlarının yaptığı ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi;

‘’Sandıklardan bayrakların çıkartıldığı, Hasretin Vuslat arefesinde olduğu şu günlerde, mücadele için ‘’Dalgalı denizleri’’ seçen hocamızdan talebimizdir. Vira deyip yelken olmaya geliyoruz! Karagümrük müsabakası öncesi takımımızın idmanını Akyazı’da yapmasını, taraftarlarıyla buluşmasını istiyoruz. Abdullah Hocamızdan acil koduyla ricamızdır. '''' 

Karagümrük karşılaşması Cuma günü

Trabzonspor ligin 33. haftasında Karagümrük ile 15 Nisan Cuma günü saat 20.30''da Medikal Park Stadı''nda karşı karşıya gelecek.