ASEAN Zirvesi'nden sert mesaj: Malezya Başbakanı Trump'ı hedef aldı Malezya Başbakanı Enver İbrahim, küresel ticaretin baskı aracına dönüştüğünü vurguladı. Trump’ın tarifeleriyle ASEAN ülkeleri yeni bir ekonomik sınavla karşı karşıya.
Gümüş yükselişini sürdürüyor ABD-Çin gerilimi ve Trump'ın yeni tarifeleri, yatırımcıları gümüş gibi emtialara yönlendirirken, gözler enflasyon verilerinde.
Güney Kore Borsası'nda dalgalı seyir Güney Kore borsasında dalgalı seyir devam ederken KOSPI endeksi günü 2.574 puanda kapattı. ABD enflasyon verilerinin beklentilerin altında kalması Wall Street’te olumlu hava yaratsa da küresel ticaret savaşı endişeleri piyasaları baskıladı.
Gümüşün yükselişi sürüyor ABD Başkanı Donald Trump’ın yeni gümrük tarifeleri ve küresel belirsizlikler, gümüş fiyatlarını yükselişe geçirdi. Piyasalar endişeli.
Gümüşte belirsizlik rüzgarları ABD enflasyon raporu ve artan tarifelerin etkisiyle, gümüş fiyatları güçlü endüstriyel talep beklentileriyle sürekli olarak desteklenmeye devam ediyor.