Türkiye Tarım Kooperatifleri personel alacak

Türkiye Tarım Kooperatifleri personel alacak
Türkiye Tarım Kooperatifleri KPSS şartsız personel alacak. Son başvuru tarihi ne zaman ve başvuru nasıl yapılır?

Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı yapacağını ilan etti. İlana göre saha danışmanlığı için danışmanlık alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Adayların Danışmanlık sektöründe sahada uygulama ve örnekleme için metodoloji geliştirme, izleme ve değerlendirme, uygunluk incelemesi güvencesi, denetim, incelemesi veya benzeri diğer konularda en az 5 yıllık deneyime sahip olması gerekmektedir.

Adayların uluslararası kuruluşlar tarafından finanse edilen projelerde deneyim sahibi olması gerekmektedir.

Adayların Hassas gruplarla çalışmaya deneyim sahibi olmak. Çevresel veya sosyal denetim ve raporlama konusunda deneyimli olmak.

SAHA DANIŞMANLIĞI İÇİN DANIŞMANIN AMACI NEDİR?

Kamu Personeli alım sitesinde yer alan habere göre, Saha Danışmanlığı için Danışmanlık hizmetinin temel amacı proje gereksinimlerinin uygunluğu için saha ziyaretleri ve rastgele denetimler yoluyla projeden yararlanan çiftçi ve işçilerin denetimini sağlayarak proje faaliyetlerinin doğrulanmasını sağlamaktır. Bu proje kapsamında alınan fon davetin düzenlendiği alıma ilişkin sözleşmenin ödemelerinde kullandırılacağı belirtilmiştir.

Başvurular alınmaya açık olup en geç müracaatlar ise 2 Mart 2022 tarihine kadar sona ermiş olacaktır. Başvurular Mutlukent Mahallesi 1964. Sok. No: 13 Çankaya/ANKARA adresine başvuru mektubu yollanarak yapılacaktır.