Biontech aşısı olanlara kötü haber. Sağlık Bakanlığı herkesin cep telefonuna mesaj attı

Biontech aşısı olanlara kötü haber. Sağlık Bakanlığı herkesin cep telefonuna mesaj attı
Milyonlarca kişiyi ilgilendiren aşı kararı. Korona virüs Bilim Kurulu mevcut tecrübe ve kanıtlara dayanarak Covid-19 BionTech aşısının birinci doz ile ikinci doz arasındaki sürenin 6-8 haftaya uzatılmasının uygun olduğu yönünde karar verdi. Bu itibarla randevu yeniden planlanabilecek.

Bilim Kurulu tarafından Kovid-19 ile mücadelede  uygulanan Biontech aşısının iki dozunun arasındaki sürenin 6-8 hafta olmasına  karar verildi.
Bilim Kurul toplantısı sonrası BioNTech aşısının iki dozunun uygulanması arasındaki sürenin 6-8 hafta olarak uygulanmasına karar verildiğini açıklamasının ardından BioNTech aşısı için randevu alanların randevuları iptal edildi. 
Akşam saatlerinde ise Sağlık Bakanlığı milyonlarca kişiye,Bilim Kurulumuz mevcut tecrübe ve kanıtlara dayanarak Covid-19 BionTech aşısının birinci doz ile ikinci doz arasındaki sürenin 6-8 haftaya uzatılmasının uygun olduğu yönünde karar almıştır. Bu itibarla yeni randevu planına göre randevunuzu yeniden planlayabilirsiniz" mesajı gönderdi. Bu mesaj sonrası aşı için yeni tarihler belirlendi. 

İlgili Haberler