Bu bisikletlerin fiyatı cüzdan yakıyor

Bu bisikletlerin fiyatı cüzdan yakıyor
Yaz mevsiminin gelmesiyle karne ve sünnet hediyelerinin olmazsa olması arasında yer alan bisikletler, her yaştaki insanı etkiliyor. Türkiye'nin ünlü sanal alışveriş mağazalarından birinde dağ bisikletinin 53 bin 223 TL'den satılması şaşkınlık yarattı. Yurt dışında en pahalı bisiklet ise 1 milyon dolar.

Gören gözlerine inanamıyor

Çevreci ve kıvrak ulaşım araçlarının başında gelen bisikletler, teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin modası geçmek bilmeyen taşıtların başında geliyor. Sağlıklı yaşam taşıtlarının başında yer alan bisikletler ne kadar pahalı olabilir ki? Bu soru merak konusu olmaya devam ediyor.

Türkiye''de bir sanal alışveriş magazasında Scott 2020 Scott Genıus 920 Dağ Bisikleti 53. 223 TL''den, Scott 2020 Scott Genıus 920 bisiklet 52 bin 300, Scott 2020 Scott Spark Rc 900 Team Dağ Bisikleti 49 bin 280 TL''den satılıyor. Bu fiyatların indirimli olduğu belirtiliyor. 

Yurt dışında pahalı bisikletler araç fiyatlarını bile geride bırakıyor.

Beverly Hills Edition: Hugh Power tarafından tasarlanan 1 milyon dolar değerindeki bu bisiklet, dünyanın en pahalı bisikleti olma özelliğini taşıyor. 24 ayar saf altından yapılan Beverly Hills Edition, elmas süslemeler ve timsah derisinden oluşuyor.  

Kelebek kanatlarıyla donatılmış Butterfly Trek Madone, Damien Hirst tarafından tasarlandı. Pembe ve mor desenlerle dekore edilen bu bisikletin fiyatı 500.000 dolar.

Goldgenie’nin bu bisikleti vites zincirlerinden, tekerleğine kadar tüm detaylarıyla 24 karatlık altın ile kaplanmış. Sınırlı sayıda üretilen bu bisikletin fiyatı 393.000 dolar.

Trek Yoshimoto Nara bisikleti, güzel resimleri ve parlak mavi çerçevesiyle oldukça eğlenceli görünüyor. Sotheby’s’de açık artırmaya çıkarılan bu bisiklet 200.000 dolara alıcı bulmuştu.

İlgili Haberler