AKP iktidarı vahşete karşı gaflet içinde

AKP iktidarı vahşete karşı gaflet içinde
MHP’de, Genel Başkan Bahçeli’nin de katıldığı Kızılcahamam kampı başladı. Kampa katılmak üzere ilçeye gelen Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret edip lahitlere karanfil bıraktı.

Son günlerde Türkiye’de yaşananların tesadüf olarak görülmemesi gerektiğini söyleyen MHP lideri Bahçeli, “Yaşadıklarımız hazin bir tesadüf olarak görülmemeli. Çözüm ve barış diyenler teröre ve şiddete hizmet edenlerden başkası değil. Vahşet dizboyu, katiller acımasız, hükümet gaflet ve dalalet içinde” ifadelerini kullandı.

Çözüm diyen terör ve şiddete hizmet ediyor
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, twitter’dan yaptığı açıklamada, son günlerde Türkiye’de yaşananların tesadüf olarak görülmemesi gerektiğini söyledi. Bingöl’de şehit olan polislere rahmet dileyen Bahçeli, Türkiye’nin korkunç olaylara, akıllara durgunluk veren, gören ve duyan herkesi karamsarlığa iten çalkantılara sahne olduğunu belirterek şöyle dedi: “Şehirlerimiz yanıyor, bayrağımız yakılıyor, milli servetimiz yağmalanıyor, insanlarımız arasına düşmanlık tohumları saçılıyor. Bugünlerde yaşadıklarımız hazin bir tesadüf olarak görülmemeli. Çözüm ve barış diyenler teröre ve şiddete hizmet edenlerden başkası değil. Şehitlerimiz arka arkaya geliyor, bayrak parçalanıyor, Atatürk büstleri hedef alınıyor, hain yüzler ise korkusuzca Türkiye’ye meydan okuyor. 26 Eylül günü, polis memurlarımız Fatih Sağır’ı, Mustafa Aslan’ı, Eyüp Emre Kan’ı teröre kurban vermiştik. Dün de, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve yanındaki emniyet görevlilerine PKK tarafından şerefsizce suikast düzenlendi. Vahşet dizboyu, katiller acımasız, hükümet gaflet ve dalalet içinde. Yüzü kara, gönlü kir, vicdanı taş gibi katı suçlularla özgürlük, çözüm, barış ve demokrasi konuşanlar millete hesap vereceklerdir. İzlediğimiz acıklı sahnenin perdesi inecektir. Susadığımız aydınlığa, hasret kaldığımız huzura kavuşmamızı kimse engelleyemeyecektir.” Korkuya yer olmadığını belirten Bahçeli şöyle devam etti: “Hain projeler ve gayri milli politikalarla paslanmış, büyük oranda yabancı tasallutu altında bulunan güruha geleceğimizi rehin bırakamayız. Türkiye’yi çerden çöpten temizlemek, milli birlik ve dirlik ruhunu tekrar canlandırmak manevi bir sorumluluk, tarihi ve insani bir görevdir. Merhum vatan şairimiz Mehmet Akif’in şu dizeleri sanki bugünler için söylenmiş dev bir çağrı, kutlu bir davettir: Ki dinlemezseniz elbette mahvolur millet. Sizin felaketiniz: tarumar olan vahdet. Eğer yürekleriniz aynı hisle çarparsa, eğer o his gibi tek bir de gayeniz varsa, düşer düşer yine kalkarsınız, emin olunuz. Demek ki birliği te’min edince kurtuluruz, o halde vahdete hail (engel) ne varsa çiğneyiniz! Bu ayrılık da neden? Bir değil mi her şeyiniz? Birlik çeşmesinden içenler rahmete, tefrika zehrinden beslenenler azaba düşecektir. Mutlaka, tarihin doğru tarafında duranlar kazanacaktır.”