Twitter'ın tasarımı değişiyor: Sadece bu cihazlar görebilecek

Twitter'ın tasarımı değişiyor: Sadece bu cihazlar görebilecek
Sosyal medya uygulaması Twitter'da yeni bir güncelleme yapıldı. "Kenar çubuğu menüsü" üzerinde çalışan Twitter bu yeni kullanımı sadece iOS kullanıcılarına sunacağını açıkladı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Twitter, yeni bir kenar çubuğu menüsü oluşturacağını duyurdu. Sosyal medya şirketi, kendi resmi hesabından yaptığı bir duyuruda, deneme sürümünün sadece iOS cihazlarda kullanılacağını açıkladı.

Paylaşımda, “Her şeyin bir yeri olması ve ihtiyacınız olanı daha kolay bulmanız için iOS’ta birkaçınızla test ettik.” ifadeleri yer aldı. Twitter, bu yeni adımıyla kullanıcıların uygulama üzerinde yer alan araçlarını düzenlemek amacıyla oluşturdu. Bu düzenleme aracılığıyla kullanım da sosyal medya üzerinde kolaylaşacak.

Pek çok kullanıcı yeni görüntünün daha düzenli ve temiz olacağını söyledi. Şirket, yeni kenar çubuğu menüsünü iOS ve Android için tam olarak ne zaman yayınlayacağı hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ancak İos cihazda test sürümünün deneneceğini duyurdu.

En kısa zamanda Twitter, kullanıcıları Twitter Spaces‘tan kısa ses klipleri paylaşmasına imkân sağlayan bir özelliği de kullanıma sunduğunu açıkladı. Güncelleme, kullanıcıların platformda içerik paylaşmasını daha kolay hale getirmeye çalışacak. Böylece canlı dinlemek zorunda kalmadan diğer kişilerin Spaces’ta bir sohbete göz atmasına izin verilecek.

İlgili Haberler