Twiter mesajlara yeni özellik eklendi

Twiter mesajlara yeni özellik eklendi
WhatsApp'taki daha önceden yazılmış bir mesajı aratma özelliği bu kez de Twitter'a getirildi. Artık "Direkt Mesajlar" kısmında yer alan arama kutucuğundan daha önce okumuş olduğunuz bir mesaja tarayarak ulaşabilmek mümkün.

Twitter'daki bu güncelleme büyük kolaylık sağlayacak

ShiftDelete''de yer alan habere göre; bir sosyal medya uygulaması olan Twitter, yaptığı açıklamada  Direkt Mesajlar bölümü için arama özelliğini eklediğini belirtti.

Twitter mesajlar için arama yapma özelliği; tümü, kişiler, gruplar ve mesajlar olarak dört bölüme ayrılacak. Mesaj aramaları, bu şekilde daha kolay hale gelecek. Twitter’ın bu özelliği sunmasındaki en büyük nedenlerden biri platform içinde işletmecilerin son zamanlarda artması oldu. Direkt mesaj üzerinden iletişim sağlayan işletmeler, bu sayede müşterileriyle daha sağlıklı iletişim kuracak.

Sosyal medya platformunun yakın zamanda duyurduğu Mağazalar özelliği de ileride işletmecilerin platform içinde artışını sağlayacak. Mesaj araması ise özellikle müşteri hizmetleri açısından işlevsellik sağlayacak. Ek olarak Twitter, eskiden mesajlarda sadece kullanıcı adı ile aramayı sağlıyordu.

İlgili Haberler