Şahan Gökbakar'dan mavi tikli hesaplara tepki!

Şahan Gökbakar'dan mavi tikli hesaplara tepki!
Sosyal medyada gündeme ilişkin paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam eden ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda paylaşımının altına yorum yapan mavi tikli hesaplara tepki gösterdi.

Sosyal medyada gündeme ilişkin paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam eden ünlü komedyen Şahan Gökbakar, bu kez paylaşımının altına yorum yapan mavi tikli hesaplara tepki gösterdi.

“CİDDİ KONUSUNCA TİSSSS."

Yaptığı paylaşımda "Şu instagramda falan benim her komik paylaşımın altına yorum yazan, gülücük atan mavi tikli arkadaşlar, konu az biraz ciddi olunca yok oluveriyolar gülerken iyi ama, ciddi konusunca tissss." ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada bir kez daha en çok konuşulun isimler arasına girdi.

İşte o paylaşım;

ŞAHAN GÖKBAKAR''DAN İBB''YE KINAMA

Gökbakar, son olarak Beşiktaş Çırağan Caddesi’nde bulunan 112 kanserli çınar ağacının kesilmesiyle ilgili olarak yeterli iletişimin sağlanamadığı gerekçesiyle İBB''ye tepki göstermişti.

Gökbakar paylaşımında; "İstanbul’da hastalanmış 112 çınar ağacını kesip, BUNUN İLETİŞİMİNİ YAPMAYARAK ve mevcut politik kutuplaşmaya mükemmel bir malzeme vererek, sadece ağacı ve çevreyi savunan insanlara saldırılmasına hakaret edilmesine yol açan İBB ve iletişim bölümünü kınıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler