UFC'de McGregor'un bileği kırıldı

UFC'de McGregor'un bileği kırıldı
Dünyanın en ünlü kafes dövüşü organizasyonlarından biri olan UFC'de (Ultimate Fighting Championship) Conor McGregor ile Dustin Pourier karşılaştı. Bileği kırılan İrlandalı McGregor karşılaşmaya devam edemedi ve mağlup oldu.

Bir anda acı içinde yere yığıldı

Hürriyet''te yer alan habere göre, UFC 264''te Conor McGregor - Dustin Pourier mücadelesinde McGregor''un bileği kırıldı. Yaşanan talihsiz olay sonrası maçı Dustin Pourier kazandı.

Karşılaşmanın henüz başlarında sol ayağını yere basarken kıran Conor MxGregor mücadeleye devam edemedi. Dustin Pourier, karşılaşmanın kazananı oldu.

DEVAM ETMEYE ÇALIŞTI

Acı içerisinde yere düştükten sonra ayağa kalkıp devam etmeye çalışan Conor McGregor, bunu başaramadı ve mücadele hakem kararıyla sona erdi.

SEDYEYLE GÖTÜRÜLDÜ

Maçın bitimiyle kafese giren sağlık görevlileri, Conor McGregor''un ayak bileğini sabitledi ve İrlandalı sporcuyu sedyeyle soyunma odasına götürdü.

Mücadeleyi kazanan Dustin Pourier, dövüş sonrası sıcağı sıcağına şu ifadeleri kullandı:

Sert bir vuruş atmaya çalıştı bileğime, onu bloke ederken orda yaralandığını hissettim. Sonrası bu. Maçtan önce beni öldüreceğini söylüyordu. Ailesine sevgi, saygılarımı sunuyorum… Conor çok kirli dövüşüyor, eldivenimi tuttu, hakem görmesine rağmen bir şey demedi.”

POURIER''DEN CONOR TAKLİDİ

Dustin Pourier, mücadelenin bitmesinin ardından Conor McGregor''un ünlü yürüyüşünü taklit etti.

DONALD TRUMP DA MAÇI İZLEDİ

ABD eski başkanı Donald Trump da dev mücadeleyi izleyenler arasındaydı.