Ukraynalı ünlü fotomodel Levchenko direnişte molotof kokteyli üretiyor

Ukraynalı ünlü fotomodel Levchenko direnişte molotof kokteyli üretiyor
Ukrayna Savunma Bakanlığı’nın yaptığı molotof kokteyli çağrısı sivil halk tarafından karşılık buldu. Molotof kokteyli hazırlayanlar arasında Ukrayna'nın ünlü fotomodellerinden biri olan Levchenko da vardı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna''nın birçok noktasını koordineli bir şekilde hedef alan askeri operasyonun düğmesine basmasıyla beraber şiddetin en katı ve en yoğun hali olan savaş başladı. Savaş yedinci gününde Ukrayna’da tüm şiddetiyle devam ediyor. İşgal girişiminin yedinci gününde Ukrayna halkının direnişi devam ediyor. Rusya’nın acımasız saldırılarında yüzlerce sivil öldü binlercesi yaralandı. Ancak saldırıların sertliğine inat, Ukrayna''da halkın askerlere desteği de artıyor.

Ukrayna Savunma Bakanlığı savaşın ilk anlarında sivillere flaş bir çağrı yapmıştı. Savunma Bakanlığı, resmi hesabından yaptığı çağrıda Rus birliklerinin ne pahasına olursa olsun durdurulması gerektiğinin altı çizilmiş, düşmanı etkisiz hale getirmek için halka "Molotof kokteyli hazırlayın" çağrısında bulunmuştu. Çağrının ardından her geçen gün sivil halkın molotof kokteylleri hazırladığı görüntüler gelmeye devam ediyor.

Son olarak Ukrayna’nın ünlü fotomodelleri arasında gösterilen Levchenko’nun Molotof kokteyli hazırladığı görüntü ise günün en çok konuşulanlara arasına girdi.

 

 

 

İlgili Haberler