Üniversite öğrencilerinin bulunduğu araç TIR'la çarpıştı

Üniversite öğrencilerinin bulunduğu araç TIR'la çarpıştı
Denizli'de içinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu bir araç, TIR'la çarpıştı. Kazada, 2 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

Denizli'nin Çivril ilçesinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu araç ile TIR çarpıştı. Feci kazada araçta bulunan 2 üniversite öğrencisi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Çivril ilçesinde meydana gelen kazada, Fırat Çelebi yönetimindeki otomobil, Durmuş Albezirgan idaresindeki TIR ile çarpıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobil içerisinde bulunan Ebru Durak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılardan hayati tehlikesi bulunan Halit Abatay da sevk edildiği Denizli Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Otomobil içerisinde sıkışan diğer üniversite öğrencileri Berna Yılmaz, Ömer Beder ile sürücü Fırat Çelebi itfaiye ekiplerince otomobilin tavanı kesilerek çıkarıldı. TIR şoförü Durmuş Albezirgan ve TIR’da yolcu olarak bulunan Mustafa Boran da diğer yaralılarla beraber hastaneye kaldırıldı.

SINAVLAR ERTELENDİ

Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu’ndan yapılan açıklamada, “Meydana gelen trafik kazası sonucu yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı öğrencilerinden Ebru Durak ve Halit Abatay vefat etmiştir. Öğrencilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz. 24 Mayıs Cuma günü yapılacak sınavlar iptal edilmiştir. 24 Mayıs Cuma günündeki sınavlar 26 Mayıs Pazar günü aynı saatte yapılacaktır” denildi.