Ünlü anketçi Kemal Özkiraz, asgari ücretin perde arkasını açıkladı. "Neden yüzde 50" diye sordu

Ünlü anketçi Kemal Özkiraz, asgari ücretin perde arkasını açıkladı. "Neden yüzde 50" diye sordu
Avrasya Araştırmanın sahibi Kemal Özkiraz, gerçekleştirilen son anketlerin asgari ücret rakamında payı olduğunu söyledi.

Avrasya Araştırma Şirketi''nin sahibi Kemal Özkiraz, sosyal medya hesabı Twitter''dan bugün açıklanan asgari ücret rakamı hakkında konuştu. Özkiraz, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın bizzat açıkladığı 2022 yılı asgari ücret rakamında yapılan son anketlerin payı olduğunu ifade etti.

"SEÇİM KAYBETME KORKUSUNU SİYASETÇİNİN ENSESİNDEN İNDİRMEYECEKSİN"

Özkiraz, asgari ücrete verilen rakamın sebeplerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun da payı olduğunu ifade ederek, "Bu %50lik zamda hem Kemal Kılıçdaroğlu''nun TÜİK''in kapısına dayanmasının hem de -övünmek gibi olmasın ama- dürüst anketçiler olarak bizim sektörün payı çok büyük" diyen Avrasya Araştırmanın sahibi Kemal Özkiraz, "Hani anketlere inanmıyordu, nasıl verdi % 50''yi? Seçim kaybetme korkusunu siyasetçinin ensesinden indirmeyeceksin!" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

2022 ASGARİ ÜCRET RAKAMI VE YILIN SON FAİZ RAKAMI AÇIKLANDI

Bugün Merkez Bankası''nın açıklamasından bir süre sonra ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 yılı asgari ücret rakamını açıkladı. Erdoğan''ın açıklamasıyla yeni asgari ücret 4 bin 253 TL oldu.

İlgili Haberler