Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Ünlü astrolog Kassandra yorumladı: Yarın başımıza neler gelecek neler

Ünlü astrolog Kassandra yorumladı: Yarın başımıza neler gelecek neler

5 Temmuz''daki parçalı ay tutulmasının 03.04 ila 05.55 saatleri arasında gerçekleşeceğini sizlere bir önceki yazımda aktarmıştım. Topraktan yılanların, kenelerin de çıkacağını ifade etmiştim. Bugün Trakya Bölgesi’ni uğur böceklerinin istila ettiğini arkadaşlarım ifade etti. Bununla ilgili çok sayıda telefon gelmiş. Bu böcekler de yer kabuğunun hareketlerine çok duyarlılar. İnsanların duyamayacağı seslere odaklanabilirler.

Hareket halindeki yer kabuğunun seslerini duyduklarından panikleyerek ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Yılanlar da aynı şekildi. Bu seneden önce bu kadar ayı, kurt gibi vahşi hayvanların şehir merkezlerine indiğini gördünüz mü?

Tüm bunlar bu sene içinde ülkemizde büyük bir depremin olacağının göstergesidir. Ama yarından itibaren 5 günlük süreçte gökyüzü bana iyi şeyler göstermedi. Oğlak burcu hariç 11 burç için kabus dolu 1 hafta yaşanacak. Oğlak burcuna hiç beklemediği yerden para gelecek. İş değişikliği yaparsa da tahminlerinden daha rahat bir ortama kavuşacaklar. Yeni iş tekliflerine de hazırlıklı olsun. Oğluk burcunu rahat, huzurlu günler bekliyor.

Yarından itibaren 1 haftalık sürede korona virüs ülkemizde de vaka sayısında artış yaşatacaktır. Bunlar insanlarımızın tedbiri elden bırakıp, kendi kurallarına göre yaşamaya devam etmesinden kaynaklanacak. Covid-19 bir kez daha kabusumuz olabilir. Özellikle çocuklarımıza dikkat etmeliyiz. Yazlık yerlerde hepsi birlikte oynuyor. Bu da virüsün hızla yayılmasına neden olabilir. Gerekli tedbirleri almak anne ve babalara düşecektir.

Kene sokmalarında da çıkartma işini kendiniz değil, bir hekime yaptırın. Bu hayvanlar da yer kabuğunun hareketinden etkilendi. Ölümler genellikle herkesin kendini kene çıkartma uzmanı olarak görmesinden kaynaklanıyor.

Kassandra yazdı yine doğru çıkacak diye karaları bağlamayın. Tedbirinizi alın. Yeşillik alanlarda eşortman giyin, paçalarını çorabınızın içine sokun. Böylece keneyi karşı önlem alırsınız. Zaman varken, evinizdeki rafları dolapları sabitleyin ufak bir depremde üstünüze düşerek yaralanmanın önüne geçmiş olursunuz. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

aaaaaaaaaaa.jpg

Yazarın Diğer Yazıları