Ünlü gazeteci Burhan Akdağ Deniz Akkaya’ya geçmişini hatırlattı

Ünlü gazeteci Burhan Akdağ Deniz Akkaya’ya geçmişini hatırlattı
Deniz Akkaya’nın Şeyma Subaşı’nın kızına takma tırnak takmasını sabah programında eleştirmişti. Gazeteci Burhan Akdağ, Akkaya’ya geçmişini hatırlattı.

Yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Şeyma Subaşı kızına taktırdığı protez tırnaklarına Deniz Akkaya’dan tepki geldi. Gazeteci Burhan Akdağ sosyal medya hesabından Deniz Akkaya geçmişini hatırlatarak “Şeyma’nın özel hayatını sorguluyorsun, unuttuğun bir gerçek var Şeyma henüz senin hızına yetişemedi” dedi.

Akdağ paylaşımında, “Anlamakta zorlanıyorum. Magazin figürlerinin ekranda yorum yaparken kendi geçmişlerini unutmaları çok komik oluyor. Ona buna laf söylerken kendi yaşadıklarını bir anda unutuyorlar. Sanki sütten çıkmış ak kaşık gibiler. Beyaz tv''de Deniz Akkaya''yı izliyorum, Şeyma Subaşı’na kızıyor, kızına takma tırnak takıp fotoğraflarını paylaştığı için. Denizcim sende aynı şeyleri yapıyorsun. Sende kızınla aynı mayoları giyip medyada boy boy resimlerin sergiliyorsun. Şeyma''dan ne farkın var. Şeyma’nın özel hayatını sorguluyorsun, unuttuğun bir gerçek var Şeyma henüz senin hızına yetişemedi... Haydi bakalım iyi yorumlar...” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler