Ünlü gazeteci Di Marzio Fenerbahçe'nin görüştüğü teknik direktörü açıkladı

Ünlü gazeteci Di Marzio Fenerbahçe'nin görüştüğü teknik direktörü açıkladı
Süper Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlar sonrası teknik direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi. İtalyan gazeteci Di Marzio, görüşülen çalıştırıcıyı sosyal medya hesabından duyurdu.

Süper Lig''de oynadığı son 4 maçın 3''ünü kaybeden Fenerbahçe''de teknik direktör Vitor Pereira''nın takımdaki geleceği tartışılmaya başlandı. Başkan Ali Koç, kadroyu değerlendiremediğini düşündüğü Portekizli çalıştırıcının yerine yeni isimler aramaya başladı.

"FENERBAHÇE FARIOLI İLE GÖRÜŞÜYOR"

Şenol Güneş iddiaları gündemde yer alırken, ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu. Tecrübeli gazeteci, Sarı Lacivertli ekibin, Fatih Karagümrük''ü çalıştıran genç teknik adam Francesco Farioli ile ilgilendiğini öne sürdü.

ALİ KOÇ İLE HURMA GÖRÜŞECEK

İtalyan basınında yer alan haberde Fenerbahçe başkanı Ali Koç''un, Farioli için Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma ile görüşeceği belirtildi.

Farioli, Karagümrük''le sözleşme uzatmasına rağmen kontratında bu sezon takım değiştirmesine izin veren bir madde de yer alıyor.

SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Farioli''nin 2023''te sona erecek sözleşmesini 2024''e kadar uzattıklarını söylemişti.

Alanyaspor''da Çağdaş Atan''ın yardımcısı olarak Türkiye macerasına başlayan Farioli, Mart 2021''de Fatih Karagümrük''ün başına geçti. Geçen sezon 10, bu sezon ise 12 maçta takımın başında görev yapan 23 yaşındaki İtalyan teknik adamın 1.59 puan ortalaması bulunuyor.

SÜLEYMAN HURMA YALANLADI

Öte yandan A Spor''a konuşan Süleyman Hurma, Fenerbahçe''nin Farioli ile ilgilendiği yönündeki haberleri yalanladı.

İlgili Haberler