Ünlü televizyoncu Zafer Arapkirli, yazdı yazdı sonunda kavuştu

Ünlü televizyoncu Zafer Arapkirli, yazdı yazdı sonunda kavuştu
İktidarın ücretsiz dağıtılacak dediği tıbbi maskelerde yaşanan muamma tartışmaları da beraberinde getirdi. Bazı vatandaşlar maskelerin kendine ulaştığını savunurken, önce PTT sonra eczanelere bırakılması kafaları karıştırdı.

Korona virüs salgını nedeniyle iktidar her hafta ücretsiz maske dağıtılacağını duyurdu. 

Geçen hafta yapılan açıklamada maskelerin PTT aracılığı ile vatandaşa dağıtılacağı duyurulmuştu. Bu duyurudan bir gün sonra ise başvurunun e-Devlet üzerinden yapılacağı açıklandı.

Öte yandan eczanelerde dağıtılacak maske için yine vatandaşa mesaj ile duyuru yapılacağı vatandaşların mesaja göre giderek maskelerini alacağı bildirildi.

Maskeler hakkında günün birlik değişen kararlar kafa karışıklığına neden olurken, ünlü televizyoncu Zafer Arapkirli, yaşanan kaosu esprili bir dille eleştirdi.

Twiiter hesabından paylaşımda bulunan Arapkirli, şu ifadeleri kullandı:

"MASKE
Paz. Dağıtacağız
Pts. ePTTden başvurun
Salı. eDevlete başvurun
Çrş. Eczaneden dağıtacağız
Prş. Eczaneler talimat bekliyor.
Cum. SMS atacağız eczane verecek.
Cts. Sokağa çıkma yasağı
Paz. Sokağa çıkma yasağı
Pzt. Maske hâlâ yok
Salı. Yok
Çrş. Bekliyoruz."

Arapkirli, yaptığı ikinci paylaşımda ise maskesine kavuştuğunu yazdı. Teşekkür eden Arapkirli, "Sonunda Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı maskelerimi verdi. Eczaneden az önce 5 adet maskeyi teslim aldım. Ağlamak istiyorum. "Allah Devlete-Millete zeval vermesin" hissiyatı içindeyim. Darısı herkesin başına." İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler