Valilikten Türk bayrağını çiğneyen Suriyeli hakkında açıklama

Valilikten Türk bayrağını çiğneyen Suriyeli hakkında açıklama
Bursa’da 25 yaşındaki Suriye uyruklu H.S. adlı kişi bir iş yerinin camından aldığı Türk bayrağını yere serip çiğnedi. Türk bayrağını çiğneyen H.S., çevredeki vatandaşların şikayeti üzerine  gözaltına alınırken görüntüler tepki topladı. Bursa Valiliği'nce yapılan açıklamada H.S.'nin akli dengesinin yerinde olmadığının tespit edildiği ifade edildi.

Bursa''nın Osmangazi ilçesinde Suriye uyruklu H.S., bir iş yerinin camından aldığı Türk bayrağını yere sererek çiğnedi. Olaya çevredeki esnaf da müdahale etti. Olay yerindeki vatandaşlardan U.T., H.S.''nin elindeki bayrağı aldı. U.T., tartışma sırasında H.S.''ye yumruk attı. H.S., tepkiler üzerine olay yerinden kaçtı. Kimliği tespit edilen H.S. gözaltına alındı. 

BURSA VALİLİĞİ''NDEN AÇIKLAMA

Bursa Valiliği''nce iş yerinin camından aldığı Türk bayrağını yere serip, üzerine basan ve çevredekilerin şikayeti üzerine gözaltına alınan yabancı uyruklu H.S. (25) ile ilgili açıklama yapıldı. H.S.''nin akli dengesinin yerinde olmadığının tespit edildiği belirtilen açıklamada, "İlimizde milli ve kutsal değerlerimize alenen hakaret eden bir şahıs emniyet birimlerimizce tespit edilmiş ve hemen gözaltına alınmıştır. Yapılan araştırmalarda ve alınan ilk ifadesinde, şahsın psikolojik rahatsızlığı olduğu ve akli dengesinin yerinde olmadığı tespit edilmiştir" denildi.

İlgili Haberler