Vatandaşın tek mesajı canlı yayını bitirdi. Bu sözler stüdyoda yankılandı: Bitirelim programı, vah ülkem vah

Vatandaşın tek mesajı canlı yayını bitirdi. Bu sözler stüdyoda yankılandı: Bitirelim programı, vah ülkem vah
TV5’de Hasan Basri Akdemir’in sunduğu ve Ekonomist İbrahim Kahveci’nin ekonomik durumu değerlendirdiği “Ekonomi ve Ötesi” programına vatandaştan gelen mesaj damga vurdu. Bir vatandaşın “Abi, 4 aydır işsizim. Nerdeyse 1 gündür bir şey yemedim. Yanlış anlamayın, sadece alışveriş ihtiyacım var” mesajı üzerine Ekonomist Kahveci, “Vah ülkem vah, program bitti” ifadelerini kullanarak programı sonlandırdı.

Vatandaşın tek mesajı canlı yayını bitirdi. Bu sözler stüdyoda yankılandı: Bitirelim programı, vah ülkem vah

Türkiye’de vatandaşların yaşadığı işsizlik ve ekonomik sorunlar devam ederken, TV5’te yayınlanan programa vatandaştan gelen bir mesaj damga vurdu.

Oda TV’de yer alan habere göre TV5’de Hasan Basri Akdemir’in sunduğu ve Ekonomist İbrahim Kahveci’nin ekonomik durumu değerlendirdiği “Ekonomi ve Ötesi” programı, işsiz bir vatandaştan gelen mesaj nedeniyle sona erdi.

F.Ş. isimli vatandaş, program esnasında sunucu Hasan Basri Akdemir’in Twitter hesabının mesaj kutusuna, “Abi, bi ricam olabilir mi, müsaitseniz?” mesajı gönderdi.

“1 GÜNDÜR BİR ŞEY YEMEDİM”

Akdemir’in, “Yayındayım; ama yazın” diye karşılık verdiği vatandaş, şunları yazdı:

“Abi, 4 aydır işsizim. Nerdeyse 1 gündür bi şey yemedim. Yanlış anlamayın, sadece alışveriş ihtiyacım var. Yemek bile olabilir. Çevrenizde yardımsever varsa, yönlendirirseniz sevinirim Hasan Bey.”

Akdemir, F.Ş.’ye “Yayından sonra konuşalım kardeşim” mesajı gönderdikten sonra, işsiz vatandaşın ismini vermeden mesajını okudu.

Bunun üzerine hayırsever vatandaşlar, Akdemir’e ulaşarak, işsiz vatandaşa yardımcı olmak istediklerini bildirdiler. Akdemir, hayırsever izleyicilerden birini F.Ş.’ye yönlendirdi. İşsiz F.Ş., “Teşekkürler Hasan Bey, arkadaş ilgilendi” mesajı göndererek, ihtiyacının karşılanacağını bildirdi.

“VAH ÜLKEM VAH, VAH”

Ekonomist İbrahim Kahveci, işsiz vatandaş F.Ş.’nin mesajını dinledikten sonra, “Türkiye ekonomisi… Türkiye ekonomisi… ‘4 aydır işsizim, yemek bile yemedim’. Vah ülkem vah, vah! Bitti, program bitti. Yani gerçekten yani söyleyecek söz… Biz, burada daha ne söyleyeceğiz yani? Söyleyecek söz… Sözü bitiriyorlar” diye konuştu.

Diğer yandan programdaki anlara ilişkin görüntüler, Oda TV tarafından paylaşıldı. 

İlgili Haberler