Vebitcoin CEO’sunun da TGRT’ye katıldığı ortaya çıktı. Thodex CEO’su Özer kaçınca bu yayını yaptılar

Vebitcoin CEO’sunun da TGRT’ye katıldığı ortaya çıktı. Thodex CEO’su Özer kaçınca bu yayını yaptılar
Thodex’in kurucusu Fatih Özer’in 2 milyar dolar ile yurt dışına kaçtığı iddiaları sonrası Özer’in TGRT’ye katıldığı görüntüler ortaya çıkmıştı. TGRT Özer’in Youtube’daki videoları kaldırırken sabah haberlerinde de Özer yerden yere vuruldu. Diğer taraftan dün faaliyetlerini durdurduğunu açıklayan Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş’ın da TGRT’ye katıldığı ortaya çıktı.

Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolar ile yurt dışına kaçtığı iddiaları sonrası Özer’in TGRT ve TGRT EU’da görüntüleri ortaya çıktı.

TELEVİZYONDA ANLATMIŞ
Thodex’in patronu Özer, 9 Aralık 2020 tarihinde TGRT Haber’de bir programa konuk olduğunda “2020 yılı birçok yeniliği barındırdığı bir yıl oldu bizim için. İnsanlar şunun değerini daha fazla anladılar. Kripto paranın hem taşınması, hem bir yerden bir yere aktarılması tamamen bana bağlı. Herhangi bir sisteme, ülkeye, finans kuruluşuna bağlı olmadan siz istediğiniz yere bu kripto paranızla seyahat edebilir veya bunu istediğiniz ülkeye aktarabilirsiniz” açıklamasında bulunmuştu.

ÖZER’İN VİDEOLARI KALDIRILDI
Öte yandan büyük vurgunun ortaya çıkmasının ardından TGRT, Özer’in yer aldığı videoları YouTube’dan apar topar kaldırdı.

TGRT HABERDE YERDEN YERE VURULDU
TGRT Haber sunucusu Ekrem Açıkel, kırmızı bültenle aranan Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer''in haberini sunarken sert eleştirilerde bulundu.

Yayında, Özer''le ilgili "Parlak ayakkabı, kıllı erkek bacağı, çorap yok, dar paça, arkada bir rezidans, Almanların bize sattığı arabalar ve İstanbul''un kafeleri... " ifadelerine yer veren Açıkel, "Rezil bir tipoloji belirdi. Bu benim gençlerime nasıl bir mesaj yolladı biliyor musunuz? ‘Çalışmakla, üretmekle, alınteri dökmekle olmaz koçum! Çal çırp, vur kır, kurnaz ol, adamını bul, indir parayı" dedi.

VEBİTCOİN DE TGRT’YE ÇIKMIŞ
Diğer taraftan kripto para işlem platformu Vebitcoin faaliyetlerini durdurduğunu açıklamış ve şirketin CEO’su İlker Baş gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Baş’ın da TGRT yayınına katıldığı ortaya çıktı.

İlgili Haberler