VEDA

VEDA
Gazetemizin saldırıya uğramasının ardından, gazete merkezine kadar gelerek bağış yapmak istediğini söyleyen okuyucularımıza teşekkür etmeden vedalaşmak olmazdı.

Gazete okuma alışkanlığından vazgeçildiği ve okuma ihtiyaçlarını sosyal medya üzerinden gidermeye çalışanların çoğunlukta olduğu bu dönemde dahi Yeniçağ Gazetesini bayiden almayı ihmal etmeyen okuyucularımıza teşekkür etmeden vedalaşmak olmazdı.

Malum medya kuruluşlarında çalışanların ortalama maaşlarının altında ücret alarak, canla başla çalışan ve bunu bir vatan ve meslek aşkı olarak gören mesai arkadaşlarıma teşekkür etmeden ayrılmak olmazdı.

Demokrasiyi bir araç olarak görenlerin iktidar olmasından sonra, demokrasiden uzaklaşarak rejim değişikliğine doğru gidilen ülkemizde, halka ışık tutacak bir gazetenin ayakta kalması gerektiğine inanmış ve ideolojisi uğruna, başka bir sektörden alın teriyle kazandığını hiç düşünmeden gazetemizin finansmanına feda eden patronumuz, Sayın Ahmet Çelik'e teşekkür etmeden gitmek olmazdı.

Bugüne kadar gazete bayiindeki stantlarda gazetemizin başını öne eğdirmedik, çünkü O'nun logosunda Mustafa Kemal Atatürk vardı.

Kısaca gazeteye emeği geçen, hakkı geçen, genel müdürlüğüm süresince bana yardımcı olan herkese teşekkür borçluyum.

Yeniçağ ailesine başarılarının devamı için sağlığım elverdikçe elimden geleni yapma sözü verdim ancak, zamanın geldiğini ve torunuma daha çok vakit ayırmam gerektiğini düşündüğümden sizlerle vedalaşıyorum. Esen kalın.

Saygı ve sevgilerimle.

Hasan BALABAN