Nankörlük böyle bir şeydir işte

Nankörlük böyle bir şeydir işte
Beşiktaş ile anlaşamayan Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr ile toplamda 18 milyon euroya imza attı. Flaş transferin ardından Beşiktaş kulübü sosyal medyada oyuncuyu takipten çıkardı.

Servete imza atınca arkasına bile bakmadan kaçtı

Beşiktaş''ın Spor Toto Süper Lig şampiyonluğundaki baş rollerden Vincent Aboubakar, siyah beyazlı ekiple yeni sözleşme şartları konusunda anlaşamayınca Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr''a transfer oldu.

Yıllık 6 milyon euro maaş üzerinden 3 yıllık kontrat imzalayan 29 yaşındaki golcü ile Fenerbahçe''nin de ilgilendiği öne sürülmüş ve sarı lacivertli takımın yaklaşık 2.5 milyon euro teklif ettiği belirtilmişti.

Beşiktaş''ın 1.8 milyon euroluk maaş teklifini kabul etmeyen Vincent Aboubakar''ın toplamda 18 milyon euro karşılığında Al Nassr''a imza atmasının ardından sosyal medyada gündem oldu.

BEŞİKTAŞ TAKİPTEN ÇIKTI, ABOUBAKAR HALA TAKİP EDİYOR

Siyah beyazlı kulüp, uzun süredir yeni kontrat görüşmesi yaptığı Vincent Aboubakar ile uzlaşma sağlayamaması ve futbolcunun Al Nassr''a transfer olduğunun resmen açıklanmasının ardından Kamerunlu ismi sosyal medyada takipten çıktı.

Vincent Aboubakar ise kişisel Instagram hesabından Beşiktaş''ı takip etmeyi sürdürüyor.