Virüs Fenerbahçe ve Trabzonspor'u dost yaptı!

Virüs Fenerbahçe ve Trabzonspor'u dost yaptı!
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Basketbol Erkek A Takımı'nda bazı oyuncular ile idari kadro çalışanlarında korona virüse rastlandığı kaydedilirken, Trabzonspor'un resmi Twitter hesabından geçmiş olsun açıklaması yapıldı. Trabzon cephesinden gelen bu mesaja sarı lacivertli taraftarlar 'Teşekkürler Trabzonspor' twitleri ile karşılık verdi.

Fenerbahçe Beko'da basketbolcular ve bazı idari kadro çalışanlarında korona virüs belirtilerine rastlandı. Sarı-lacivertli kulüp bu gelişmeyi resmi internet sitesinden açıkladı.

Sarı lacivertli camiada yaşanan bu gelişmenin ardından Trabzonspor'dan geçmiş olsun mesajı geldi.

Bordo mavililerin resmi Twitter hesabından paylaşılan mesajda; Sevgili Fenerbahçe Ailesi, Oyuncularınızın ve idari kadrodaki arkadaşlarınızın yaşadığı kritik süreci sağlıklı bir şekilde atlatmalarını diliyor, en yakın zamanda iyi haberlerini beklediğimizi belirterek, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Geçmiş olsun mesajının ardından ise, sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlar "Teşekkürler Trabzonspor" etiketiyle borda mavili camiaya teşekkür mesajları attılar. Diğer yandan, Beşiktaş ve Galatasaray'dan da yaptıkları açıklamalarla Fenerbahçe'ye geçmiş olsun dileğinde bulundular.

İşte mesajlardan bazıları;

1-026.JPG2-014.JPG3-007.JPG4-005.JPG5-005.JPG6-001.JPG7-001.JPG8-001.JPG

 

İlgili Haberler