Voleybolun Messi'si Paola Egonu Türkiye'ye transfer oluyor! İşte yeni takımı...

Voleybolun Messi'si Paola Egonu Türkiye'ye transfer oluyor! İşte yeni takımı...
Dünyanın en iyi voleybolcularından biri olarak kabul edilen Paola Egonu, Sultanlar Ligi ekiplerinden Vakıfbank'a transfer olmaya hazırlanıyor.

Imoco Volley Conegliano, İtalya Kadınlar Voleybol Ligi Final Etabı 4. maçında Vero Monza''yı 3-2 yenerek beşinci şampiyonluğunu kazandı. Karşılaşmayı 37 sasıyla tamamlayan şampiyon takımın yıldızı Paola Egonu maçın MVP''si seçildi.

Ünlü oyuncudan maçın ardından kameraya "bu sadece bir veda" yazarak ayrılık sinyali verdi.

"BU SADECE BİR VEDA"

23 yaşındaki Nijeryalı asıllı İtalyan voleybolcu, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bu sadece bir veda. Yeni bir deneyim olacak. Onu yaşamak ve daha da gelişebilmek istiyorum. Öğrenmeyi asla bırakmazsın. Daha hiçbir şey bitmedi. Son maça kadar ağlamayacağıma dair kendime söz verdim.'''' kullandı.

TAKIM ARKADAŞI DOĞRULADI

Yıldız voleybolcunun önümüzdeki sezon VakıfBank''ta oynaması bekleniyor. Öte yandan Egonu''nun takım arkadaşı Raphaela Folie, Nijeryalı oyuncunun Vakıfbank''a transferini doğrularken, “Evet, bu doğru. Paola, Vakıfbank’a imza attı.” şeklinde konuştu.

İtalya Ligi''nin ''En Değerli Oyuncusu'' seçilen Paola Egonu bu sezon 7 maçta 30 sayı, 11 maçta ise 20 sayı barajını geçerek müthiş bir performansa imza attı.

Egonu için Fenerbahçe Opet de geçtiğimiz sezon büyük uğraş vermiş ancak 1 milyon euro''luk bonservis ücretini aşamamıştı.

İlgili Haberler