Voleybolda dünya yıldızı Paola Egonu VakıfBank'a transfer oldu! Şampiyonluğu dev transferle taçlandırdılar

Voleybolda dünya yıldızı Paola Egonu VakıfBank'a transfer oldu! Şampiyonluğu dev transferle taçlandırdılar
VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, Imoco'da forma giyen yıldız voleybolcu Paola Egonu'yu transfer ettiklerini açıkladı.

CEV Şampiyonlar Ligi''nde Imoco Volley''yi 3-1 yenerek kupayı kazanan VakıfBank''ta maç sonu transfer bombası patladı...

Karşılaşma sonrasında TRT Spor''a açıklamalarda bulunan VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, Imoco''da forma giyen yıldız voleybolcu Paola Egonu''yu transfer ettiklerini açıkladı.

Üstünsalih, "Egonu artık bizim oyuncumuz. Biz daha öncesinde protokolümüzü yapmıştık. Takımımıza katmıştık. Bundan sonra bizim oyuncumuz olacak. Gidenleri de artık görürsünüz. Değişiklikler olabilir." ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK RAKAMLAR REDDETTİM" DEMİŞTİ

Paola Egonu, ismi Türk kulüpleriyle anıldığı dönemde Corriere Della Sera''ya bir röportaj vermişti. 23 yaşındaki pasör çaprazı, Imoco Volley formasıyla oynayacağı son maç öncesi Türkiye''den daha önce Transfer teklifleri aldığını itiraf etmiş ve tekliflerin maddi boyutuna ilişkin çarpıcı bir cevap vermişti.

"En az 2 Türk kulübünden sana milyonluk teklifler geldi. Para senin için ne kadar önemli" sorusuna Paola Egonu, "Biraz. Büyük rakamlar reddettim; bir karar verirken para dikkate alacağım son şeylerdendir. Değişimle bağlantılı konfor alanımdan çıkarak gelişmeyle daha çok ilgiliyim"  yanıtını vermişti.

İlgili Haberler