Ya İstiklal Ya ölüm dizisi 1.bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Ya İstiklal Ya Ölüm ne zaman başlıyor? Ya İstiklal Ya Ölüm konusu ne?

Ya İstiklal Ya ölüm dizisi 1.bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Ya İstiklal Ya Ölüm ne zaman başlıyor? Ya İstiklal Ya Ölüm konusu ne?
TRT1’nin yeni dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm’ün 1.bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Yeni başlayacak olan diziyle ilgili seyirciler Ya İstiklal Ya Ölüm ne zaman başlıyor? Ya İstiklal Ya Ölüm konusu ne? sorularının cevaplarını arıyor.

Milli mücadele ateşi yeniden...

TRT1’nin yeni dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm’ün 1.bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Yeni başlayacak olan diziyle ilgili seyirciler Ya İstiklal Ya Ölüm ne zaman başlıyor? Ya İstiklal Ya Ölüm konusu ne? sorularının cevaplarını arıyor. İlker Kızmaz’ın Mustafa Kemal Atatürk rolüyle başrolünde yer aldığı Ya İstiklal Ya Ölüm dizisiyle ilgili detaylar haberimizde…

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM DİZİSİNİN KONUSU NE?

TRT1 ekranlarında yayınlanması planlanan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi, İstanbul’un işgal edildiği 16 Mart 1920 ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihleri arasındaki süreci ekranlara taşıyacak. Dizi’nin ilk bölümünde İngilizler İstanbul’u işgal eder ve halka zulmetmeye başlar. Mustafa Kemal’in ise bu durum karşısında söylediği tek bir söz vardır: Ya İstiklal Ya Ölüm.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TRT1’in yeni projesi Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi, 16 Mart Pazartesi akşamı ekranlara gelecek.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde İlker Kızmaz, Mustafa Kemal Atatürk’e hayat verecek. Dizide ayrıca, Birkan Sokullu, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Mehmet Özgür, Rıza Kocaoğlu, Melis Sezen, Ushan Çakır ve Altan Erkekli gibi başarılı isimler rol alacak.