Yağ satışında kampanya var diye gittiler bu yazıyla karşılaştılar. Bugünleri de gördük ya. 1 litre kızartma yağ bu fiyata olur mu

Yağ satışında kampanya var diye gittiler bu yazıyla karşılaştılar. Bugünleri de gördük ya. 1 litre kızartma yağ bu fiyata olur mu
Ayçiçek yağına yapılan zamlar sonrası 5 litrelik yağ 85 liraya satılmaya başlandı. Zamlarla beraber yağlara olan talebin düşmesiyle bazı marketler yağ satışlarında kampanya yapmaya başladı. Bir markette indirimli fiyatı 22.90 TL’ye satılan 1 litrelik kızartma yağı için “aldın aldın” sloganı kullanıldı. Daha önce marketlerde ucuza yağ satışlarına sınırlandırma getirildiği ve bardağı 2 TL’ye Ayçiçek yağı satıldığı ortaya çıkmıştı.

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN

Gıda fiyatlarında yaşanan zamla beraber Ayçiçek yağına yüzde 150’den fazla zam getirildi. Zamlar sonrası 5 litrelik yağ 75 lira ile 85 lira arasında satılmaya başlandı.

Bazı marketlerde yağlar için kampanyalar düzenlenirken yağı ucuza almak için vatandaşlarda marketlerde yoğunluk oluşturdu.

YAĞ SATIŞINA SINIRLAMA GETİRİLMİŞTİ
Bir markette 5 litrelik teneke Ayçiçek yağını 59.50 TL’ye satılırken 2 adet alımla başka bir markette ise 1 adet Ayçiçek yağı alımıyla satışa sınırlama getirilmişti.

BARDAKLA 2 TL’YE SATILIYOR
Diğer taraftan geçtiğimiz günlerde bir markette Ayçiçek yağının bardakla 2 TL’ye satıldığı ortaya çıkmıştı.

22.90’A ALDIN ALDIN?
1 Litrelik kızartma yağının ise 22.90 TL’ye satıldığı bir markette ise yağ satışında kampanya düzenlendi ve kampanya da “aldın aldın” sloganını kullandı.