Yağmura aldırmayan Vatandaşlar Akşener’e “devam” dedi

Yağmura aldırmayan Vatandaşlar Akşener’e “devam” dedi
Samsun’da yağmurun şiddetini artırması nedeniyle konuşmasını bitireceğini söyleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, vatandaşlar “devam” diye seslendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Samsun Mitinginin sonlarına doğru ilginç olaylar da yaşandı. Akşener’in, Erdoğan’ın Rabia işareti ile ilgili olarak, “Bir de şöyle bir işareti (rabia) var. 'Tek bayrak' diyorsun, hangi bayrak? Ben diyorum ki Türk bayrağı. Diyorsun ki 'tek millet', hangi millet? Ben diyorum ki Türk Milleti. Diyorsun ki 'tek vatan', hangi vatan? Türk vatanı…” sözleriyle vatandaşlara seslendiği anda yağmur şiddetini artırdı.

MEYDAN “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” DİYE İNLEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı, vatandaşlara “tamam bitiriyorum” diye seslendiğinde, miting alanının dolduran binlerce kişi, devam etmesi için çağrıda bulundu.

Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’a şu sözlerle seslenerek konuşmasını noktaladı: “Son olarak; “Hadi Erdoğan, son mitinginde söyle sana bir güzellik düşüneceğim. ‘Ne mutlu Türküm diyene’ de sana bir güzellik düşüneceğim. Hep birlikte, Ne mutlu Türküm diyemeyenlere…” Akşener’in bu sözleri üzerine miting alanındakiler hep bir ağızdan, “Ne mutlu Türküm diyene” sözlerini haykırdı.

İlgili Haberler