Yalancı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Yalancı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?
Show TV ekranlarının yeni yapımlarından Yalancı dizisinin yeni bölümünün hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı merak edilir oldu. İlginç konusu ve sürükleyici hikayesi ile baş döndüren Yalancı hangi günler yayınlanıyor?

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin oynadığı Yalancı dizisi ilk iki bölümü ile Show TV ekranlarına damgasını vurdu. Gerek hikayesi gerekse oyuncu kadrosu ile baş döndüren Yalancı dizisinin yeni bölümlerinin hangi günler yayınlandığı dizi severler tarafından yakın takibe alındı.

Yayınlanan yeni tanıtım ve fragmanları ile büyük bir ilgi gören ve sosyal medyada övgü dolu yorumlar alan Yalancı dizisi bu hafta 3. bölümü ile Show TV ekranlarında olacak.

YALANCI HANGİ GÜNLER OYNUYOR?

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin yer aldığı Yalancı dizisi Cuma günleri yayınlanıyor. Beğenilen dizi Yalancı 3. yeni bölümü ile 1 Ekim 2021 Cuma akşamında saat 20.00’da Show TV ekranlarında başlıyor.

YALANCI 3. BÖLÜM ÖZETİ

Mehmet Emir sadece Deniz’in küpesini bulmamış bu savaşta bir adım öne geçmiştir. Deniz’in şansı pek de yaver gitmemektedir.

Geçmişte kaldığını düşündüğü gizemli adam ortaya çıkmış, karşısına dikilmiştir. Bu adam dengeleri değiştirecek kendi gerçeğine sımsıkı tutunmuş tarafları bir kez daha karşı karşıya getirecektir. Doruk ise babasını, itibarını geri kazanması için adım atmaya zorlamaktadır. Aslında bu savaş herkesin kendi savaşıdır. Kazanan da, kaybeden de sürekli değişmektedir. Fakat yalancı için zaman dolmaktadır.