Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman?

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman?
Oyuncu kadrosunda Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını’nın 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Yalı Çapkını’nın yeni bölümüne dair ayrıntılar merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman?

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yalı Çapkını’nın yeni bölümleri Cuma akşamları 20:00’da STAR TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Yalı Çapkını 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Yalı Çapkını 56. bölümü 2 Şubat Cuma günü Star TV’de yayınlanması bekleniyor.

maxresdefault-1.jpg

YALI ÇAPKINI KONUSU NEDİR?

Suna, Korhan Ailesi tarafından uygun bir gelin adayı olarak görülmektedir. Ancak, isteme töreninde yaşanan olaylar, Suna ve kardeşi Seyran'ın hayatlarını derinden etkiler. Geleneksel değerlerin modern yaşamla çatıştığı bir atmosferde, Ferit'in direnci ve ailenin beklentileri arasındaki mücadele vurgulanmaktadır.

Aşk, aile bağları ve toplumsal normlar arasında sıkışmış karakterlerin hikayesi, geleneksel ile modern arasında bir denge bulma çabasını ortaya koymaktadır.

İlgili Haberler