Yardım kolisi için İmamoğlu'na teşekkür eden Ali Genlik, ailesine kadar hedef gösterildi

Yardım kolisi için İmamoğlu'na teşekkür eden Ali Genlik, ailesine kadar hedef gösterildi
Korona virüs salgını kapsamında İBB'den gelen yardım kolisi için Ekrem İmamoğlu'na teşekkür eden Ali Genlik isimli vatandaş, troller ve hükümete yakın medya tarafından hedef gösterildi.

Ali Genlik isimli bir kafede şef garson olarak çalışan vatandaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelen yardım kolisi nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etti.

Ancak ak troller ve iktidar partisine yakın medya organları, yönetici olduğuna yönelik haberler yapıp evinde çektiği videoları yayınlayarak Genlik'i sosyal medyada hedef haline getirdi.

Konuya ilişkin yeni bir video yayınlayan Ali Genlik, ailesine kadar ifşa edildiğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"İKİ ÇOCUĞUM VAR, İKİ GÜNDÜR LİNÇ EDİLİYORUM"

"İyi akşamlar, iki gündür uyuyamıyoruz. Bana gelen bir koli için teşekkür ettim. İnsanlığın gerektirdiği bir şeydir bu. İBB değil x bir kişi de gönderse teşekkür ederim. Ben bir aile babasıyım, iki çocuğum var. İki gündür linç kampanyası başlatıldı."

"ÖZEL HAYATIMA KADAR GİRDİNİZ, SİZİN DE AİLENİZ VAR"

"İş yerinde çalıştığım fotoğrafları alıp beni trilyoner biriymiş gibi göstermeniz ayıp bir şeydir. Ayrıca ben işyerinde yöneticiyim ama asgari ücretle çalışıyorum. Yönetici adam inşaat elbisesiyle mi gider? Eşime, çoluk çocuklarıma kadar hakaret edildi.

Ben bu ülkenin herhangi bir sade vatandaşıyım. Özel hayatıma kadar giriyorsunuz. Sizin de aileniz var. Elinizi vicdanınıza koyun. Teşekkür mahiyatinde çekilen bir videoydu."