Yasak Elma 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yasak Elma 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı en sık sorulan sorulardan birisi oldu. Son bölümünde Yıldız hamileyim yalanını söylüyor. İkinci bir şok ise Yıldız gerçekten de hamile!

Gerek dizi de gerek set içerisinde olayların koptuğu Yasak Elma 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Soruları gündemde. Yasak Elma 22. bölümü pazartesi akşam FOX TV ekranlarında yayına gelmişti. Hemen ardından da yeni bölüm fragmanı merak edildi. Son bölümde bildiğiniz üzere Yıldız, Halit'ten boşanmamak için hamileyim diyor fakat bu yalan gerçeğe dönüştü ve Yıldız gerçekten hamile olduğunu öğrendi. Peki Yasak Elma 23. bölümünde neler olacak?

YASAK ELMA 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Yasak Elma'nın 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz burada olacak. 

YASAK ELMA OYUNCULARI ARASINDA KRİZ

Yasak Elma'nın iki ünlü oyuncusu Talat Bulut ile Şevval Sam arasında büyük bir gerginlik yaşanıyor. Sam, sette gerçekleşen sürpriz doğum gününde "Dileğim gereksiz varlıklardan kurtulmak!" demişti. Bu sözlerinin ardından Talat Bulut'da sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Sam'a çok ağır sözlerle cevap verdi: Arşiv yapmak ne kadar güzel bir şey. Saatli Maarif Takvimi' nin 11 Kasım 1973 yılına ait bir yaprağı var elimde. Günün sözü şöyle: Yokluk içinde geldiği yeri marifet zannedip sevinme, gereksiz yere de gerinme. Sonra seni bir şey zannederler. Gerekli ve gereksiz varlıklar üzerine bir kaç şey söylenmiş "Başkalarına iftira atmaya geldim, bu benim özüm" diyorsan gereksiz varlıksındır. Yine başkalarının üzerinden prim yaprak kendine "Becerikliyim" diyorsan, sen zaten busundur değişmezsin, gereksiz varlıksındır. Oyunculuk kendini yeni yeteneklere zorlamaktır bunun için de zeka gerekiyor. Zekan yoksa zaten gereksiz varlıksındır. Ben de bu dünyaya insan olmaya geldin diyorsan çok gerekli varlıksındır. Böyle düşünenler için haftanın iyi geçmesini diliyorum. Hepinize sevgiler!

YASAK ELMA SON BÖLÜM

Alihan ve Zeynep sonunda mutluluklarını doyasıya yaşama şansı yakalamışlarken, Hira’nın dengesizlikleri ve Zerrin’in verdiği tepkilerle uğraşmak zorunda kalırlar. Ender, Yıldız’ın hamile olmasıyla yıkılır. Halit’le yakaladığı şansı tamamen kaybetmek üzeredir. Yıldız ise evliliğinin bitmemesi için çok riskli bir oyun oynuyordur.