Yasak Elma’nın 73. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Şahika, Ender’i öldürüyor mu?

Yasak Elma’nın 73. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Şahika, Ender’i öldürüyor mu?
Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma’nın 73. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölümde şok edici gelişmeler yaşanırken dizinin hayranları Yasak Elma’nın 73. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor.

Yasak Elma, 72.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde şok edici gelişmeler yaşanırken dizinin hayranları Yasak Elmanın 73.bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte Yasak Elma dizisinde yaşananlar ve 73.bölüm 1.fragmanı haberimizin detayında…

YASAK ELMA 72. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yasak Elma 72. Bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde Yıldız yeni patronu ile sorunlar yaşarken Halit ise borsada kağıtlarının değerlendiğini öğrendi. Eski hayatına geri dönebileceğini anlayan Halit ise bu bilginin gizli kalması için elinden geleni yapıyor. Halit’in planı ise merak konusu oldu.

YASAK ELMA 73.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yıldız’ın yeni patronu onu yemeğe çıkarmak ister. Ancak Yıldız bu teklife olumsuz yanıt verir. Halit ise Şahika’nın asistanlık teklifini kabul eder. Ender ise Halit’i holding’te gördükten sonra peşine adam takar. Kaya ise Şahika’dan Ender ile arasındaki husumeti bitirmesini ister. Şahika yakın zamanda buna kesin çözüm bulacağını söyler. Yeni bölümde Ender, arabasına biner ve kontağı çevirmeden önce kararsız kalır. Peki Ender, aracı çalıştıracak mı?