Donk şov yaptı Paşa fark attı

Donk şov yaptı Paşa fark attı
Donk şov yaptı Paşa fark attı

Geçtiğimiz hafta sahasında Eskişehirspor’a kaybeden, Türkiye Kupası’nda 3. Lig takımlarından Fatih Karagümrük karşıs

Geçtiğimiz hafta sahasında Eskişehirspor’a kaybeden, Türkiye Kupası’nda 3. Lig takımlarından Fatih Karagümrük karşısında ecel terleri döken Kasımpaşa dün evinde Elazığspor’u farklı yendi, moral buldu. Lacivert-beyazlıların sayılarını yıldızlaşan Donk (2), Barış ve Scarione attı.

 

Donk’un 2 gol 1 asistle yıldızlaştığı karşılaşmada Kasımpaşa evinde konuk ettiği, Elazığspor’u farklı devirdi, moral buldu: 4-0. Lacivert-beyazlılar, geçen hafta kendi sahasında Eskişehir’den darbe yemiş, hiç umulmadık bir puan kaybı yaşamıştı... Paşa, hafta arasında da İstanbul derbisinde 3. Lig takımı Fatih Karagümrük karşısında zor anlar yaşamış, hatta 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı güçlükle 3-2’ye getirebilmişti. Ayrıca Kasımpaşa’nın genel performansı da inişli çıkışlıydı. Taraftarların yönetim ile yıldızının barışmaması İstanbul ekibinin bir başka sorunuydu. Seyirci her maçta “yönetim istifa” diye bağırıyordu. Ezeli rakipleri Karagümrük taraftarının “armasızlar” diye göndermede bulunması bu köklü ve gelenekleri olan büyük kulübün taraftarını bir hayli üzmüş ve kızdırmıştı. Bu şartlar altında başlayan maçın ilk 45 dakikasında stoper Donk fırtınası yaşandı. 2 gol atan Hollandalı yıldız, bir de asist yaparak skorun ilk yarı 3-0’a yükselmesinde başrolü oynadı. Geçen hafta sahasında Sivas’a 4-2 kaybeden Elazığ da moralsizdi.

 


Hollandalı coştu bir kere!
Dakika 14’de Gelişen Kasımpaşa atağında Donk, orta sahadan kaptığı topla hareketlendi, ceza sahası üzerinde arkadaşlarıyla verkaç yaptı, kaleci ile karşı karşıya kaldı, meşin yuvarlağı ağlara yolladı, lacivert-beyazlılar 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. 27’de Elazığspor frikik atışı kazandı, Özgür topu köşeye gönderdi, yavaş gelen topu kaleci Isaksson kontrol etti, konuk ekibin bir tehlikesi sonuçsuz kaldı. 30’da Serdar Özkan müsait pozisyonda topu auta gönderdi, konuk ekip önemli bir fırsattan yararlanamadı. 33’te Viudez, ortasını yaptı, Donk, yükseldi, kafayı çaktı ve hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0. 40’ta Dong indirdi, savunma araya girerek önemli bir tehlikeyi uzaklaştırdı. Ev sahibi ekip üçüncü golden oldu. 45’te Karşılaşmanın yıldızı Donk sağdan girdi, ortasını yaptı,  Barış yükseldi, kafayı çaktı, farkı üçe çıkaran golü attı: 3-0. 53’te Babel topa sert vurdu, meşin yuvarlak üstten autu buldu. 90+4’te Scarione muhteşem bir vuruşla karşılaşmanın skorunu belirledi: 4-0.