Yavuz Ağıralioğlu: “Devleti yönetenler, Türk Milletinin koordinatlarına dönmelidir”

Yavuz Ağıralioğlu: “Devleti yönetenler, Türk Milletinin koordinatlarına dönmelidir”
İYİ Parti Grup Başkanvekili Ağıralioğlu, Türk Devleti'ni yönetenler Türk Milleti'nin koordinatlarına dönmelidir. İç âhengini bir an evvel sağlayıp, sadece hamasetle değil, gücümüz nispetince dünyanın zulüm bölgelerine kavuşmalıdır!” dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sadece seçim kazanmak için hareket ettiğini beliterek, “Türk Devleti'ni yönetenler Türk Milleti'nin koordinatlarına dönmelidir. İç âhengini bir an evvel sağlayıp, sadece hamasetle değil, gücümüz nispetince dünyanın zulüm bölgelerine kavuşmalıdır!” ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından açıklamalar yapan Ağıralioğlu şu ifadeleri kullandı:

“Sn. Cumhurbaşkanımızı ve hükûmetimizi, Türk Milleti'nin başı olmanın asgarî nezaketine ve hassasiyetlerine davet ediyoruz. Hem iç siyasette hem dış politikada bu hâl ve gidişat iyi değildir! Her şey seçim, her şey kazanmak ve her şey hamasetle yol almak kolaycılığı değildir!

Maalesef hükûmetimizin pusulası şaşmış vaziyettedir. Suudi Prens'e ve Sisi'ye tek bir cümle kur(a)mayıp, milletinin yarısına hain, terörist, gafil demenin aklî, siyasî ve vicdanî hiçbir izahı yoktur! Allah'tan nezaket, zarafet ve bu üslûpsuzluktan dönecek feraset diliyorum.

Suudi Prens Selman, Doğu Türkistan'da soydaşlarımızın ve dindaşlarımızın uğradığı zulme bîgane kalıp, Çin'e destek verebilir. Cemal Kaşıkçı'yı hunharca katleden bu zihniyet, zulümde, baskıda ve katliamda benzeştikleri Çin'in, Doğu Türkistan'daki zulmünü meşrû da görebilir.

Yine darbeci Sisi yönetimi Müslümanları birer birer idam ederken, "ihmalden dahi olsa" bizim havaalanlarımızdan, insanları ölüme yollamayı hangi vicdan kabul eder? İç politikada Rabia ile hamaset yaparken, bir tek canı bile kurtaramamak, Türk Devleti'nin izzetine yakışır mı?

 Türk Devleti'ni yönetenler Türk Milleti'nin koordinatlarına dönmelidir. İç âhengini bir an evvel sağlayıp, sadece hamasetle değil, gücümüz nispetince dünyanın zulüm bölgelerine kavuşmalıdır! Kızılay'ıyla, diplomatik maharetiyle ve gücüyle ama her hâlde kalbiyle ve aklıyla...”

yavuz1-001.pngyavuz2-001.pngyavuz3.pngyavuz4.pngyavuz5.pngyavuz6.png