En İyi Saç Ekim Merkezi Hangisi? Yazın Saç Ekimi Yapılır mı? 2022 Saç Ekim Fiyatları Ne Kadar?

En İyi Saç Ekim Merkezi Hangisi? Yazın Saç Ekimi Yapılır mı? 2022 Saç Ekim Fiyatları Ne Kadar?
Yaz aylarında saç ekimi yapılır mı, yazın saç ektirmenin dezavantajları var mı? En iyi saç ekim merkezleri hangileri, 2022 yılında saç ekimi fiyatları ne kadar… Tüm bu soruların cevapları bu haberimizde...

Saç ekimi, saç derisinde saç uzamayan alanlara saç ekilmesini öngörür. Saç dökülmesi sorunu için oldukça etkili bir tedavidir ancak daha sonrasında karşılaşılabilecek saç dökülmesini engeller nitelikte değildir. Kalıcı sonuçlar elde edebilmek için düzenli olarak saç ekimi yapılması gerekebilir. Saç dökülmesi ve saç seyrelmesi yaşlanmanın normal bir parçasıdır. Ancak saç dökülmesi aynı zamanda tıbbi bir durum veya kafa derisinde meydana gelen bir travma nedeniyle de ortaya çıkabilir.

Sizin için hazırladığımız bu yazıda Türkiye’deki en iyi saç ekim merkezlerini sunacak ve neler yapabileceğinize bir göz atacağız.

İşte Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezi Listesi

Este Favor Saç Ekim Merkezi

Asmed Saç Ekim Merkezi

Müttalip Keser Saç Ekim Merkezi

Este World Saç Ekim Merkezi

Kaynak:https://www.habergundemde.com/istanbulun-en-iyi-sac-ekim-merkezleri-ve-sac-ekim-fiyatlari/

Türkiye’deki En İyi Saç Ekim Merkezleri ve Saç Ekim Uzmanları

1) Este Favor Saç Ekim Merkezi

Este Favor Saç Ekim Merkezi, müşterilerine en yeni saç ekim teknolojilerini sunmakta ve dünya çapındaki ününü mükemmel ve doğal sonuçlarına borçludur.

Türkiye''de butik sağlık hizmeti anlayışının öncülerindendir. Kişiye özel VIP hizmeti sunarken en doğru planlamayı, doğal görünümü ve yüksek yoğunluklu saç ekimini garanti eder. EsteFavor uzman ve başarılı ekibi ile saç ekimi alanında oldukça kaliteli hizmet vermektedir. Saç ekimi işlemlerini A+++ kliniğinde JCI sertifikalı ve steril ameliyathane ortamında gerçekleştirmektedir.

Yenilikçi Safir tekniği ile en yoğun saç ekimini gerçekleştiren Este Favor, minimum 5000 greft saç ekimi yapmaktadır. Saç yoğunluğu ve maksimum greft sayısı ile mükemmel sonuçlar sunar.

Asmed Saç Ekim Merkezi

Asmed Saç Ekim Merkezi Ataşehir Hastaneler Mahallesi''nde yer almaktadır. Binanın toplam kullanım alanı 1350 m2''dir. Binada 4 ameliyathane, acil servis, kafeterya, lobi, yönetici odaları, muayene odaları, 1 toplantı odası, 2 hasta odası ve personel dinlenme odaları tasarlanmıştır. Böylece kurum içinde hem rahat bir şekilde tüm ihtiyaçlarınızı giderebilir hem de harika bir saç ekimi operasyonu geçirebilirsiniz.

Dr. Müttalip Keser Saç Ekim Merkezi

Dr. Müttalip Keser estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanıdır. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi''nden mezun olmuş, 1992-1997 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi''nde plastik cerrahi eğitimini almıştır. 1998 yılında estetik cerrahi merkezini kurmuştur. Her türlü estetik cerrahi operasyonlarının yanı sıra FUE yönteminin en başarılı örnekleri sunulmaktadır.

Saç ekiminde devrim niteliğinde bir gelişme olan FUE yöntemini Türkiye''de ilk uygulayan Dr.Müttalip Keser olmuştur. Dr.Keser bilimsel çalışmalarına 2002 yılının sonlarında başlamış ve deneyimlerini bilimsel temellere dayandırmıştır. Saç ekiminde on yılı aşkın tecrübesi ile DR. Keser, Uluslararası Saç Restorasyon Cerrahisi Derneği (ISHRS) üyesidir.

Este World Saç Ekim Merkezi

Este World Saç Ekim Merkezi ve Plastik Cerrahi Sağlık Grubu İstanbul, Türkiye''de bulunmaktadır. Saç Ekimi ve Estetik Cerrahi alanında yaklaşık 20 yıldır hizmet veren, dünyada birçok kişinin tercih ettiği güvenilir ve deneyimli bir saç ekimi merkezidir. Şu anda 100''ü aşkın ülkeden misafirlerine saç ekimi ve plastik cerrahi deneyimi yaşatan Este World, kendinizi evinizdeki kadar rahat ve güvende hissetmenizi sağlıyor.

Avrupa standartlarında ISO 9001-2015 sertifikasına sahip olan Este World Saç Ekim Merkezi, aynı zamanda Sağlık Bakanlığı sertifikalı bir sağlık kuruluşudur. Este World''e dünya çapında 40''tan fazla ülkede bulunan temsilciliklerden ulaşabilirsiniz. Kurum dışından herhangi bir aracı kişi/kişi ile iletişime geçmenize gerek kalmadan doğrudan uzman kişilerle ön görüşme sağlayabilirsiniz. Este World''de saç ekimi, alanında uzman doktorlar, deneyimli ve eğitimli sağlık ekibi tarafından hastane ortamında gerçekleştirilir.

Türkiye Neden Saç Ekiminde En İyi Tercihlerden Birisi?

Türkiye, saç ekimi alanında oldukça gelişmiş bir ülke olmakla beraber neredeyse her şehrinde bir klinik bulunan bir ülkedir. Özellikle İstanbul’da birçok saç ekim merkezi, en başarılı hizmeti sunmaktadır. Saç ekim hizmetinin yanı sıra konaklama ve transfer gibi hizmetler de paket halinde müşterilere sunulmakta ve onların yaşamını kolaylaştırmaktadır.

Yazın Saç Ekimi Yapılır Mı?

Halk arasındaki genel bilgi saç ekiminin yazın yapılmaması gerektiği yönündedir. Ancak uzmanlar bu fikrin yanlış olduğunu belirtmektedir. Saç ekimi yılın tüm mevsimleri yapılabilmektedir. Kışın saç ekimi yapıldığında ekim yapılan saçı; yoğun rüzgardan, yağmurdan korumak gerekirken yazın da güneşin dik açı ile geldiği saat 11:00 – 15:00 arasında dışarıyı çıkılmaması önerilmektedir. Terlemek saç ekimine zarar vermemektedir. Saç ekimi hangi dönemde yapılırsa yapılsın dikkat edilmesi gerekenler vardır…

Avrupa ve Amerika’da Saç Ekimi Fiyatları Nasıl? Başarı Oranı Nedir?

Saç ekiminin fiyatı, büyük ölçüde ekim yapılması gereken saç miktarına bağlı olacaktır. Ancak Avrupa ve Amerika’ya bakıldığında fiyatların genellikle 4.000 ila 15.000 ABD Doları arasında değiştiği görülmektedir (İşlemler sigorta kapsamı dışındadır). Her türlü ameliyatta olduğu gibi, nakillerin de kanama ve enfeksiyon gibi bazı riskleri olsa da Amerika ve Avrupa’daki başarılı kliniklerin başarı oranları oldukça yüksektir.

Türkiye’de Hangi Saç Ekimi Yorumları Yapılıyor?

Türkiye’de öncü uzmanların olması sayesinde birçok saç ekim yönteminin uygulandığı görülmektedir. Bu yöntemlerden en çok bilinenleri FUE (Normal veya Safir) ve DHI’dir.

Yazın Saç Ekimi Yaptırılır Mı?

Peki saç ekimi ne zaman yaptırılmalıdır? Saç ekimi ameliyatı için “en iyi” zamanın ne zaman olduğunu söylemek zordur çünkü işlemin yapıldığı zaman arasında hiçbir fark yoktur. Yılın herhangi bir zamanında saç ekimi yapmak mümkündür. Dilerseniz kışın dilerseniz yazın dilediğiniz işlemi yaptırabilirsiniz.

En İyi Saç Ekim Yöntemi Hangisidir?

Günümüzde birçok saç ekim yöntemi başarı ile uygulanmaktadır. Her yöntem hastanın ihtiyaç ve taleplerine göre özel olarak seçilmektedir. Hangi yöntemin uygulanacağı konusunda doktor ve hastanın ortak görüşte olması oldukça önemlidir. En çok tercih edilen saç ekim yöntemleri şu şekilde sıralanabilir:

1. Robotik Saç Ekimi

Bu yöntemde saç ekimi robotu tarafından saç kökleri toplanır. Saç ekim robotu ile kanallar açıldıktan sonra toplanan kökler manuel olarak ekilir.

2. DHI Saç Ekimi (Tıraşsız)

Direkt saç ekimi olarak da adlandırılan bu yöntemde aynı anda Choi isimli medikal kalem kullanılarak kanalların açılması ve ekim işlemi gerçekleştirilir. Ekilecek olan saç köklerinin dış ortamda daha kısa süre kalacağından greftlerin sağlıklı kalmaları daha olasıdır.

3. Safir FUE Saç Ekimi

Bu yöntemde kanal açma aşamasında metal slit yerine özel safir uçlu kalem kullanılmaktadır. Yöntemi farklı kılan, daha küçük mikro kanalların açılmasını sağlayan bu Safir uçlardır. Bu sayede iyileşme süreci hızlanır ve kabuklanma azaltılır.

4. Normal FUE Saç Ekimi

Bu yöntemde ise mikromotor kullanılarak toplanan ve ayrılan saç kökleri manuel olarak açılan kanallara ekilir.

Saç Ekim Fiyatları Nedir?

Saç ekimi dünyadaki en zorlu işlemlerden birisi olduğu için fiyatlar genellikle değişiklik göstermektedir. Ancak bu işlem, ABD ve İngiltere''de saç oldukça pahalı iken Türkiye’de daha uygun fiyatlarla sunulan bir hizmettir.

Genel olarak bakıldığında fiyatları şu şekilde sıralamak mümkündür:

5000-5500 greft saç ekimi: 10.000 TL ila 11.000 TL

4000-4500 greft saç ekimi: 8.000 TL ila 9.000 TL

3000-3500 greft saç ekimi: 8.000 TL ila 9.000 TL

Merkezlerin fiyatlandırma politikaları farklı olabilir.

Dünyanın En İyi Saç Ekim Merkezleri Türkiye’de Mi?

Türkiye, özellikle de İstanbul, en iyi saç ekim merkezlerinin merkezi olmakla beraber birçok hizmeti de (konaklama, transfer vb.) sunmaktadır. En iyi saç ekim hizmeti ve saç ekim fiyatları için sizler de araştırma yapabilir ve harika bir görünüme sahip olabilirsiniz. Türkiye’nin saç ekimi alanında uygun fiyatlı olması onu saç ekim merkezlerinden biri haline getirmiştir.

Eğer sizler de İstanbul’da saç ektirmek istiyorsanız “İstanbul Saç Ekim Merkezleri” araştırması yapabilir, eriştiğiniz en iyi saç ekim merkezleri hakkında bilgi alarak net bir karar verebilirsiniz. Saç ekim fiyatları kliniklere veya saç ekim merkezlerine göre değişiklik gösterse de iyi bir hizmet aldığınız takdirde paranızın hakkını alabilirsiniz. Böylece hem güvenilir bir süreçten geçmiş hem de dolgun ve hoş duran saçlara kavuşabilirsiniz.

İlgili Haberler