İstanbul’daki En İyi Saç Ekim Merkezleri ve Doktorları, Saç Ekimi 2022 Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul’daki En İyi Saç Ekim Merkezleri ve Doktorları, Saç Ekimi 2022 Fiyatları Ne Kadar?
Saç ekimi, vücudun 'verici alan' olarak adlandırılan bir bölümünden saç köklerinin alınarak, vücudun 'alıcı alan' olarak bilinen kel veya saçsız bir bölgesine ekildiği cerrahi bir işlemdir. Bu minimal invaziv prosedürde, kelliğe genetik olarak dirençli (kafanın arkası gibi) saç köklerinin bulunduğu greftler kel kafa derisine nakledilir. Saç ekimi ayrıca kaza ya da ameliyat sonrası meydana gelen yara izlerini kapatmak için de kullanılabilir.

Hazırladığımız bu yazıda; saç ekim güncel teknikleri, en iyi saç ekim merkezleri, saç ekimi 2022 fiyatları hakkında detaylı bilgi sunarak sizlere rehberlik edeceğiz.

İstanbul’daki en iyi saç ekim merkezi listesi;

  1. Este Favor Saç Ekim Merkezi
  2. Asmed Saç Ekim Merkezi
  3. Dr. Serkan Aygın Saç Ekim Merkezi
  4. Este World Saç Ekim Merkezi
  5. Acıbadem Saç Ekim Merkezi

Detaylı inceleme için aşağıdaki linke tıklayın!

https://www.sacektirmefiyatlari.com/istanbul-en-iyi-sac-ekim-merkezleri-ve-sac-ektirme-fiyatlari/

En İyi Saç Ekim Merkezleri

Türkiye saç ekim merkezi bakımından oldukça zengin olmakla beraber en çok saç ekim merkezi İstanbul’da yer almaktadır. Ancak bu saç ekim merkezlerinin hangisinin güvenilir olup olmadığını anlamak için bazı önemli noktaları göz önüne almak gerekir: doktorun uzmanlığı, kliniğin en çok uyguladığı saç ekim yöntemleri, saç ekim merkezindeki çalışanların saç ekimine dair bilgisi, kullanılan teknolojik araçlar, merkezin hijyeni vs. Bu unsurları göz önüne aldığınız takdirde dilediğiniz saç ekim merkezini seçebilir, hayallerinizdeki dolgun saçlara kavuşabilirsiniz.

“En iyi sac ekimi nerededir? En iyi saç ekim merkezi hangisidir? İstanbul’daki en iyi saç ekim merkezi neresidir? Bu alanda en uzman doktor kimdir?” Eğer sizler de bu sorulara doğru cevaplar arıyorsanız öncelikle detaylı bir araştırma yapmalı, ardından müşteri yorumlarını okumalı ve kararınızı bu doğrultuda vermelisiniz. Aksi halde süreç, hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir.

En İyi Saç Ekim Teknikleri

Saçlarınız gitgide seyrekleşti ve kafanızda saçsız alanlar oluşmaya mı başladı? Bu durumda saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsanız, yalnız değilsiniz. Yapılan araştırmalara göre erkeklerin yaklaşık %85''i ve kadınların %40''ı saç dökülmesinden etkileniyor ve ilk olarak saç ekimine başvuruyor.

Saç ekimi denildiğinde akla gelen ilk metodlar, foliküler ünite eksizyonu (FUE) ve foliküler ünite transplantasyonudur (FUT). Her iki saç ekim metodu da saçınızı eski haline getirebilir ve çok daha dolgun saçlara sahip olmanızı sağlayabilir. Ancak saçları seyrekleşen çoğu kişi FUE saç ekim yöntemi çok daha avantajlı bir yöntem olmakla beraber kişinin kafasında yeterince donör saç olmadan uygulanamaz.

Diğer saç ekim yöntemlerinden biri de DHI saç ekim yöntemidir. DHI, FUE saç ekiminin geliştirilmiş bir versiyonudur ve genellikle FUE ile benzer bir prosedür izlenir. Cerrah, başınızın arkasından saç köklerini çıkaracak ve bunları saçsız bölgelere yerleştirecektir. Bu saç kökleri yeni saçların çıkmasını sağlayacaktır. DHI saç ekim yöntemi sırasında izlenen prosedür şu şekildedir:

  • Cerrahınız hastanın başını tıraş eder ve bu alanı uyuşturmak için lokal anestezi uygular.
  • Cerrah, ince uçlu bir alet kullanarak başın arkasından saç köklerini alacaktır.
  • Saç kökleri, kalem şeklindeki bir aletle alındıktan sonra kafa derisinin saçsız kısmına implante edilecektir.
  • Cerrah işlem yapılan alana antibiyotik krem uygulayacak ve tüm bölgeyi bandaj ile örtecektir.

 

FUE ve DHI ameliyatlarının tamamlanması genellikle yaklaşık 8 saat sürer ancak bu süre ekilecek saç kökü sayısına göre değişebilir. Ameliyatın tam sonuçlarını görmek 12 ila 18 ay sürebilir.

Bir diğer saç ekimi yöntemi ise organik saç ekim yöntemidir. Hastanın kendi yağ dokusundan hazırlanan kök hücreden zengin sıvı ekim bölgesine enjekte edilir. Bu sayede uygulama bölgesi şişerek uygun bir ekim alanı oluşturulmakta ve geleneksel saç ekimi işleminde saç köklerine zarar veren kimyasal enjeksiyonların önüne geçilmektedir. Donör bölgeden toplanan sağlıklı saç kökleri cerrah tarafından uygulama için hazırlanıp verimli hale getirilen saçsız alana nakledilir. Organik saç ekiminde kullanılan kök hücre enjeksiyonu hastaya birçok avantaj sağlar:

• Nakil alanı verimli hale getirilir.

• Saç ekimi prosedürü daha kolay hale gelir.

• Kimyasal olmayan bir ekim, sağlanır.

• Yeni ekilen saç köklerini beslenir ve tutunma oranları artar.

• Saç ekimi işleminde %96''ya varan başarılı sonuçlar elde edilir.

• Daha canlı, sağlıklı ve daha uzun ömürlü saçların uzaması kolaylaşır.

 

Tıraşsız saç ekim yönteminde ise işlem, donör veya alıcı alan tıraş edilmeden yapılır. Bazı uygulamalarda, donör saç orijinal uzunluğunda alınır ve derinin iz olma riskini en aza indirmek için uzun saç olarak ekilir.

Saç ekim metotları değiştikçe yapılan işlemler, işlem süresi veya maliyet değişikliğe uğrayabilir. Bundan dolayı tercih etmek istediğiniz saç ekim merkezi ile her detayı görüşmeniz sizin yararınıza olacaktır. Şimdi gelin yukarıda sözü geçen saç ekim yöntemlerini detaylı bir şekilde inceleyelim.

  • Safir FUE Saç Ekim Yöntemi

Teknoloji her geçen gün hızla gelişmektedir. Bu da yenilikçi saç ekimi tekniklerinin yanı sıra saç dökülmesi tedavilerinin geliştirilmesini sağlamıştır. Saç ekimi ameliyatları büyük bir gelişim göstermiş ve günümüzde kullanılan aletlerdeki yeniliklere paralel olarak minimal invaziv yöntemlerle yapılan bir işleme dönüşmüştür. FUE yöntemi, doğal görünümlü sonuçlar sağlayan günümüzün en gelişmiş saç ekimi tekniği olarak bilinmektedir. Günümüzde safir uçlu özel cihazların kullanımı ile FUE saç ekimi tekniği ile daha da yüksek başarı oranları elde edilmektedir. Safir FUE saç ekiminde, alıcı yeri oluşturma sürecinde klasik FUE''de kullanılan metal slit yerine orijinal safir bıçaklar kullanılmaktadır. Safir bıçaklı FUE kendi başına bir teknik değil, FUE yönteminde bir yeniliktir. Greftlerin yerleştirildiği kesi bölgeleri, kabuk oluşumunu en aza indirecek ve daha küçük alıcı alanlar oluşturarak iyileşme sürecini hızlandıracak şekilde tasarlanmıştır.

  • DHI Saç Ekim Yöntemi

DHI,“implanter pen” adı verilen özel cihazlar kullanılarak yapılan en gelişmiş saç ekim yöntemlerinden biridir. Direkt Saç Ekimi olarak tanımlanabilecek DHI saç ekimi tekniği, Türkçe''ye “Doğrudan Saç Ekimi” olarak çevrilmektedir. DHI tekniğinin son yıllarda ön plana çıkmasının en önemli nedenlerinden biri kesisiz iki aşamalı bir yöntem olmasıdır. Diğer saç ekimi tekniklerinde greft toplama, kanal açma ve greft ekimi olmak üzere üç aşamada gerçekleştirilen saç ekimi, DHI yöntemi ile greft toplama ve greft ekimi olmak üzere iki temel aşamada gerçekleştirilir. Saç ekiminin iki aşamaya indirilmesinde en önemli faktör implanter kalem cihazlarının kullanılmasıdır. Greft cihaza yerleştirildikten sonra deri delinir ve greft direkt olarak deriye bırakılır. Bu sayede kanal açma ve greft ekimi operasyonları aynı anda yapılabilmektedir.

  • FUE Saç Ekim Yöntemi

FUE (Foliküler Ünite Ekstraksiyonu) ile saç ekimi en sık kullanılan yöntemlerden biridir. FUE saç ekimi tekniği diğer yöntemlere göre daha kolay ve ağrısızdır. Bu nedenle saç ekimi operasyonu yaptırmak isteyen kişiler bu yöntemi tercih etmektedirler. FUE tekniği ile saç ekimi, kollar, bacaklar ve göğüs gibi donör bölgeden ve genellikle başın arka kısmından saç köklerinin alınması yöntemidir. Bu yöntemde doktor, hastanın muayenesi sırasında saç yoğunluğunu ve ekilecek saç miktarını belirler. Donör alan olarak kullanılacak bölgenin seçimi yapılır. Uygulama sırasında saç köklerinin yerleştirileceği kanalların açılır. Donör bölgeden alınan greftler kanallara tek tek yerleştirilir. Greftler donör bölgeden alınan saç kökleridir. Greftlerdeki saç köklerinin sayısı değişkenlik gösterir ancak yoğunluğun yüksek olması başarılı bir tedavi için önemli bir faktördür.

Saç Ekimi Sonrası Süreç

Saç ekimi, hemen sonuç alınan bir yöntem olmamakla beraber hastanın kesin sonuç için bir süre beklemesi gerekir. Çünkü ekim yapılan alanlar, doğal sürece sonradan ayak uydurmaktadır.

  • DHI Saç Ekiminin İyileşme Dönemi

DHI saç ekimi iyileşme süresi diğer yöntemlere göre çok kısadır. DHI saç ekimi tekniğinde hasta aynı gün taburcu edilir. İki günlük bir dinlenme süresinin sonunda günlük hayatınıza dönmek mümkündür. Ancak iyileşme sürecinin yaklaşık iki hafta olarak kabul edildiği söylenmelidir. Bu dönemde iyileşme sürecinizi sağlıklı bir şekilde tamamlamak için size verilen talimatları takip etmeniz oldukça önemlidir. DHI saç ekimi sonrası saç ekimi aşamalarının tamamlanması için gereken süre yaklaşık 12 aydır. 12 ayın sonunda saçlarınızın son halini görme şansınız olur.

  • FUE Saç Ekiminin İyileşme Dönemi

FUE saç ekimi işlemi kolay bir iyileşme yöntemidir. İşlemden sonraki gün hasta muayene edilir ve ekim yapılan alana bandaj takılır. İlk hafta hastanın durumuna göre pansuman tekrarlanabilir. Birkaç hafta içinde, geçici olan saçların uzaması ve dökülmesi gözlemlenir. Daha sonra yeniden çıkan saçlar, artık kalıcı bir hal alır. Tedavi süreci kişiden kişiye değişmekle beraber saçın doğal görünümü ve sağlıklı uzaması 6 ila 18 ay sürmektedir.

  • Safir FUE Saç Ekiminin İyileşme Dönemi

Safir FUE saç ekimi tedavisinden sonra ilk ay içinde kabuklar alınır. Saç ekimi tedavisi iyileşme sürecinin normal bir aşaması olan şok dökülme süreci operasyondan 1 ile 3 ay sonra gözlenir. Bu süreç tamamen bir adaptasyon sürecidir ve şok dökülme sonrasında kişinin kalıcı saçları çıkmaya başlar. Safir FUE saç ekimi tedavisinden 6 ay sonra kalıcı saçlar belirginleşir. Bu dönemde kalıcı saçların %60''ının çıkması beklenir. Tedaviden beklenen sonucun tam olarak görülebilmesi için 10 ila 12 aylık bir sürenin tamamlanması gerekir.

Saç ekim işleminden sonraki 12.ayda, yeni ekilen saçlar, tamamen uzar. Bu, doktorunuz tarafından muayene edilmeniz gerektiği ve sonucu beraber değerlendirme vakti geldi demektir. Herhangi bir tıbbi süreçte de olduğu gibi, en iyi sonuçları aldığınızdan emin olmak için doktorunuzun tavsiyelerine uymak ve onlarla düzenli olarak konuşmak çok önemlidir.

2022 Saç Ekim Fiyatları

 

Avrupa ülkelerinde, operasyonların pahalı olması ve greft başına ücret alınması nedeniyle birçok insan için saç ekimi konusunda endişelidir ancak Türkiye''deki çoğu saç ekimi kliniği hastalarına “Her Şey Dahil” paketler sunmaktadır. Bu paketler gerekli ilaçlarıve konaklamayı içerir ve saçın döküldüğü alana kaç greft ekilirse fiyat etkilenmez. Ayrıca gizli bir maliyetin olmaması da kişilere kolaylık sağlar. Kullanılan teknik de fiyatı etkileyen unsurlardan biridir. Saç ekim için birçok teknik kullanılmaktadır. Bazı yöntemlerde gelişmiş ve özel malzemeler kullanılmaktadır. Tekniğe ve kullanılan malzemelere göre maliyet biraz değişebilir. Greft sayısı da fiyat üzerinde etkiye sahiptir. Kliniklerin çoğu her şey dahil paketler sunsa da bazılarının greft başına maliyeti vardır. En çok ne kadar ödeyeceğinizi bilmek için maksimum greft aralığını bilmek akıllıca olacaktır.

  • 5000-5500 greft saç ekimi

Saç ekimi operasyonu yaptırmaya karar vermeden önce dikkate alınması gereken bir diğer önemli unsur ise fiyattır. Güvenilir bir saç ekimi kliniğinde işlem yaptırmak istiyorsanız 5000 greft saç ekimi için 10,000 – 15,000 TL ödemeniz gerekebilir.

  • 4000-5500 greft saç ekim fiyatı

Doktor tarafından saç ekimi yapılacak alan analiz edildikten sonra 4000 grefte ihtiyacı olduğu söylenen bir hasta, saç ekim işlemi için 8000 TL ödemelidir.

  • 3000-3500 greft saç ekim fiyatı

Doktor tarafından saç ekimi yapılacak alan analiz edildikten sonra 3000 grefte ihtiyacı olduğu söylenen bir hasta, saç ekim işlemi için 6000 TL ödemelidir. Eğer 3500 greft gerekiyorsa ortalama 7000 TL''lik bir maliyet çıkacaktır. Bu ücret, kliniğe göre değişiklik gösterebilir.

  • 2000-2500 greft saç ekim fiyatı

Seyrek alanın çok olmadığı ve kafanın sadece bir kısmına yapılacak saç ekiminde çok fazla grefte ihtiyaç duyulmaz. 2000 greft için 4000 TL, 2500 greft için ise 5000 TL''lik bir ödeme gerekebilir ve bu ücret, tercih edilen kliniğe göre değişiklik gösterebilir.

En İyi Saç Ekim Merkezleri Top 10

 

Saç ekimi, dünya çapında en popüler kozmetik tedavilerden biridir. Bazı kişiler saç dökülmesinden dolayı, sosyal ortamlara girmekten dahi kaçınabilir ancak bu durumun üstesinden gelmek oldukça kolaydır. En iyi saç ekim merkezi nerede, en iyi sac ekim doktoru kim diye merak ediyorsanız yazımızın bu kısmı tam sizlere göre! Seçtiğimiz en iyi 10 saç ekim merkezi arasından dilediğiniz merkezi seçebilir ve artık sizler de dolgun saçlara kavuşabilirsiniz.

Klinikleri araştırıp ne kadar güvenilir olduklarını, ne tür incelemeler aldıklarını, hangi teknik ve saç ekim yöntemlerini sunduklarını kontrol etmeli ve ayrıca herhangi bir karar vermeden önce saçınızın hangi saç ekim yöntemine uygun olduğundan emin olmalısınız. Bir karar vermeden önce kliniklerden ücretsiz destek talep edebilirsiniz.

  1. Este Favor Saç Ekimi Merkezi

Este Favor Saç Ekim Kliniği, deneyimli sağlık ekibi ile saç ekimi hizmeti sunmaktadır. Türkiye’deki en iyi saç ekim merkezleri arasında gösterilen Este Favor kişiye özel çalışma yapmaktadır. Saç ekimi operasyonları JCI sertifikasına sahip Özel Hastanede yapılmaktadır. Klinik de hastane sınırlarında yer almaktadır. Klinik, dünyanın birçok ülkesinden 12.000''den fazla hastaya uluslararası standartlarda profesyonel saç ekimi hizmeti sunmuştur ve ayrıca misafirler için seyahat planlama hizmetleri de sunulmaktadır.

Adres: Ataköy 7-8-9-10. Kısım mah. Çobançeşme e-5, üniversite cd no: 20, 34212 bakırköy/istanbul

  1. Smile Hair Clinic

Smile Hair Clinic, uzun yıllarını FUE saç ekimi tekniklerini geliştirmeye adayan Dr. Gökay Bilgin ve Dr. Mehmet Erdoğan tarafından 2018 yılında kurulan İstanbul''un en popüler saç ekim kliniklerinden biridir. Böylece bu iki uzman, hem Türkiye''nin hem de dünyanın tanınmış cerrahlarından biri haline gelmiştir. Doktorlar şimdiye kadar farklı ülkelerden 15.000''den fazla hastaya saç ekim hizmeti sunmuştur. Ayrıca misafirleri için tüm seyahat planlama hizmetlerini de sağlamaktadırlar.

Adres: Tatlısu Mah. Arif Ay Sok. No:3B, Ümraniye, İstanbul

  1. Sapphire Hair Clinic

Sapphire Hair Clinic; saç ekimi, plastik cerrahi, diş estetiği alanlarında ileri teknoloji ve tedavi yöntemlerini dünya çapında sunmak için faaliyet gösteren uluslararası bir kliniktir. Sapphire Hair Clinic, çeşitli etnik kökenlerdeki insanların tercih edilmekle beraber 15 yıldan fazla deneyime sahiptir ve ultra modern tıbbi teknoloji ile donatılmıştır. Klinik ayrıca 25.000''den fazla başarılı operasyon gerçekleştirmiş olup diğer kaliteli hastanelere kıyasla İstanbul ve Türkiye''deki en iyi fiyatları sunmaktadır.

Adres: Izzetpasa Mahallesi Yeni Yol Str., No:3, Nurol Tower, Floor 26, Sisli, Istanbul

  1. Dr. Serkan Aygın Saç Ekim Kliniği

Serkan Aygın Saç Ekim Kliniği, İstanbul ve Türkiye''nin en popüler saç ekim kliniklerinden biridir. ileri teknolojiler ve tedavi edici yöntemlerle dünya çapında hastalarına kaliteli saç ekimi hizmeti sunulmaktadır. Serkan Aygın ayrıca “Saç Ekimi Cerrahisi” alanında 2019 “Avrupa Tıp Ödülü” ile Türkiye''nin ve dünyanın en tanınmış cerrahlarından biridir. Dr. Serkan Aygın, İstanbul Çapa Üniversitesi Tıp Fakültesi''nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi''nde Klinik Farmakoloji Yüksek Lisansı yapmış ve Dermatoloji uzmanlık eğitimini Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesinden almıştır. Aynı zamanda Uluslararası Dermatoloji Derneği üyesidir.

Adres: Merkez Mh. İstiklal Sk. No:11/A, Key Plaza, Şişli, İstanbul,

  1. Dr. Karaaltın Hair

Karaaltın Hair İstanbul, Prof. Dr. Mehmet Veli tarafından kurulmuş ve hem kaliteli hem de uluslararası bir saç ekim merkezidir. İstanbul ve Türkiye''nin en popüler plastik cerrahlarından biri olan Karaaltın saç ekim kliniği, şehrin en kaliteli ve A sınıfı özel hastanelerinden biri olan Özel Acıbadem Taksim Hastanesi''nde kurulmuş olup, tamamı profesyonel mükemmel bir sağlık kadrosuna sahiptir.

Adres: Taksim Acıbadem Hastanesi, İnönü Nizamiye Cd. No:9/1, Şişli, İstanbul

  1. MedArt Hair Clinic

MedArt Hair Clinic, kaliteli hasta hizmetleri ve son teknolojilerle saç tedavileri sunan İstanbul''un popüler bir saç ekim kliniğidir. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli kliniklerde eğitimlerini ve stajlarını tamamladıktan sonra, kaliteli bir doktor ve yeteneklerine göre seçilmiş uzmanlardan oluşan bir ekibe sahiptir

Klinik, her bir saç ekimi operasyonunun benzersiz olduğuna inanır ve beklentileri anlamak ve karşılamak için hasta odaklı bir çalışma yapar. Ayrıca Türkçe, İngilizce, Almanca, Arapça, İtalyanca ve İspanyolca dillerinde simultane tercüme yapan profesyonel tercümanları da bulunmaktadır. Saç ekimi operasyonları, İstanbul''un en lüks ve yüksek teknolojiye sahip kliniklerinden biri olan Fairmont Quasar Complex''te yapılmaktadır. Klinikte, 4000''den fazla başarılı saç ekimi operasyonu gerçekleştirilmiştir.

Adres: Fairmont Ofisleri L Kat, Fulya Mah. Büyükdere Cad. No:76 Şişli, İstanbul

  1. World Plast Hair

World Plast Hair, popüler bir kozmetik ve saç tedavi merkezi ve aynı zamanda faaliyet gösteren trend bir sağlık turizmi organizasyonudur. Turistlere yönelik rehberlik, danışmanlık ve organizasyon hizmetleri de sunulmaktadır. Merkez, saç ekimi ve restorasyonunda yüksek standartlarda kaliteli hizmetler sunmayı amaçlamaktadır. Şehirdeki kaliteli ve A+ özel hastanelerden biri olan Private Academic Hospital''da saç ekimi ve saç ekimi ameliyatları yapılmaktadır. Safir FUE tekniği ile hızlı sonuç veren firmaların saç ekimi paketlerinde 5 yıldızlı otel konaklama ve VIP Transfer hizmeti de yer almaktadır.

Adres: Torun Center, Fulya Mah. Büyükdere Cad. No:74/186 A, D Blok B1, Şişli, İstanbul

  1. Hair Time Clinic

Hair Time, yılların verdiği tecrübe ile uzman doktorları ve profesyonel ekibi ile doktor gözetiminde hastane ortamında kaliteli saç, sakal, bıyık ve kaş ekimleri sunan bir saç ekim merkezidir. Türkiye''nin en başarılı saç ekim merkezlerinden biri olarak, tüm operasyonlarda hastaların sağlık durumu ve güvenliği kliniğin temel kaygısıdır. Alanında 15 yılı aşkın tecrübeye sahip uzman kadrosu ile klinik, en doğal ve başarılı sonuçlara ulaşmaktadır.

Hair Time İstanbul, hem Hollanda da hem de Türkiye''de de faaliyet gösteren uluslararası bir saç kliniğidir. Klinik, tamamı uluslararası referanslara sahip profesyonel uzmanlarla çalışan oldukça deneyimli uluslararası bir saç ekim merkezidir. Son teknoloji Hair Time İstanbul saç ekim merkezi, 15 yılı aşkın deneyime sahip sağlık ekibi ile en gelişmiş saç ekim tedavileri ve saç ekimi ameliyatları sunmaktadır. Klinik, İstanbul''daki saç ekimi danışmanlığını Ataşehir''deki kliniklerinde, saç ekimi ameliyatlarını Özel Estetica Hastanesi''nde yapmaktadır. Karşılama ve transfer hizmetleri sunmasının yanı sıra, Felemenkçe, İngilizce ve Arapça rehberlik hizmeti de karşılanmaktadır.

Adres: İstanbul: Barbaros Mh. Akzambak Sk. Uphill Towers B-29, Ataşehir, İstanbul

Hollanda: Rivium Boulevard 34 2909 LK Capelle aan den IJssel, Hollanda

  1. Zen Poliklinik

Zen Poliklinik; plastik estetik, kozmetik ve saç ekimi tedavileri alanlarında hastalarına birinci sınıf hizmetler sunan uluslararası bir polikliniktir. Medikal anti-aging''den saç ekimine kadar birçok hizmet başarıyla gerçekleştirilmektedir. Saç ekimi ameliyatları Murat Konakçı tarafından yönetilmektedir. Zen Poliklinik; doktorlar, medikal estetik uzmanları, uzman estetisyenler, beslenme ve diyet uzmanları, asistan & hemşireler ve sağlık danışmanlarından oluşan çok deneyimli bir ekibe sahip olmakla beraber ve en son teknolojik aletlerle donatılmış bir merkezdir.

Adres: Barbaros mah. Begonya sok. No:3J Nida Kule Kat:B1, Ataşehir, İstanbul

  1. Buk Hair Clinic

Saç, insanların nasıl göründüğünün ve hissettiğinin çok önemli bir parçasıdır. Bugün kullanılan saç ekimi tekniklerine duyulan ihtiyaç, dünya genelinde yüz binlerce hastanın artan talebinden kaynaklanmıştır. Bu çağrıya cevap verebilmek için saç ekimi konusunda uzmanlaşmış profesyonel cerrahlardan oluşan Buk Hair Clinic kurulmuştur. Klinik bir dizi hizmet sunar ve hasta ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli saç ekim teknikleri kullanır. Buk Hair Clinic, Türkiye''de ve yurt dışında büyük başarılara imza atmıştır. Kliniğin açılışından bu yana ekip binlerce başarılı saç ekimi gerçekleştirmiştir. Başarılarının, hastalara en iyi bakımı sağlama vizyon ve misyonlarından ve güncel teknolojiyi kullanmalarından kaynaklandığını söylemek mümkündür.

Buk Hair Transplant Clinic, yeni merkezinde saygın estetisyenlerden oluşan profesyonel ekibi ve deneyimli uzman kadrosu ile yurtdışındaki başarısını sürdüren, şehrin trend ve popüler bir güzellik ve kozmetik estetik merkezidir. Anlaşmalı olduğu uzman cerrahlar, dermatologlar, uzman hekimler ve teknik kadrosu ile saç ekimi yapmaktadır.

Adres: Huzur Mah. Seyrantepe Skyland, Sarıyer, İstanbul

Yukarıda sıraladığımız saç ekim merkezleri Türkiye’nin lider saç ekim merkezleridir. Ancak iyi bir hizmet almak için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır:

  • Saç ekimi gür bir saç vaat etmez.
  • Lokal anestezi altında yapılacak bir operasyona kontrendikasyon oluşturacak herhangi bir hastalığınız varsa öncelikle hastalığınızla tedavi olmanız ve ardından saç ekimi tedavisine başlamanız gerekir.
  • Gerçekçi olmayan beklentileriniz varsa ve donör bölgeniz yetersizse saç ekimi için iyi bir aday olmayabilirsiniz.
  • Aktif cilt hastalığınız varsa daha önce tedavi edilmelidir.
  • B12, B6 ve çinko seviyeleriniz normal olmalıdır.
  • Herhangi bir tiroid sorununuz varsa, daha önce tedavi edilmelidir.
  • Özellikle şeker hastaları için kan şekerinizin normal seviyelerde olması gerekmektedir.
  • Trikotilomani, obsesifkompulsif bozukluk, depresyon, beden dismorfik sendromu gibi psikolojik rahatsızlıklarınız varsa bunun farkında olunmalı ve tüm bunlar araştırılmalıdır. 

 

İlgili Haberler