Yeniçağ Gazetesi bugün bu manşetle çıktı

Yeniçağ Gazetesi bugün bu manşetle çıktı
Aksaraylı çiftçi, CHP heyetine "200 liralık mazot alıyoruz akşama kadar çalışamıyoruz. Böyle ekin mi ekilir? Bir çuval gübre olmuş 400 lira, nasıl gübre atacak bu vatandaş? Yok doları indirdim yok kaldırdım naapacaz biz?" diye dert yandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki Esnaf Masası Aksaray''da bir dizi açılışa katıldı. CHP heyeti Aksaray ve beldelerinde esnaf ve çiftçi ile de görüştü.

TARIM ÇÖKERKEN ÇİFTÇİ KAN AĞLIYOR

Aksaray''da, CHP Demirci Belde Örgütü''nün açılışından sonra Ağbaba''nın yanına gelen bir çiftçi AKP iktidarını eleştirdi. Veli Ağbaba''nın ''''Al amca mikrofon senin'''' dediği çiftçi,  mazot ve gübre fiyatlarına her gün zam üstüne zam geldiğini hatırlatarak ''''Tarlamızı ekemez hale geldik. 200 liralık mazot alıyoruz akşama kadar çalışamıyoruz. Böyle ekin mi ekilir? Bir çuval gübre olmuş 400 lira nasıl gübre atacak bu vatandaş? Yok doları indirdim yok kaldırdım naapacaz biz?" diye dert yandı.  

Yolsuzluklar ve israf önlenmeden ülkenin kalkınamayacağını vurgulayan Ağbaba, ''''Hiç kimse siyasetten ve bürokrasiden zenginleşemeyecek. Zenginleşenlerden de hesap sorulacak. Bu memlekette fakir, fukara aç yatarken siyasetten zenginleşenlerden hukuk önünde hesap soracağız. Fakir, fukarayı yok ettiler. Sadece doların düşmesiyle övünüyorlar. Mazotun, yemin, gübrenin, etin, unun, ilacın ve temel gıda ürünlerinin fiyatı düştü mü, düşmedi" ifadesini kullandı. Türkiye''nin zor bir dönemden geçtiğini söyleyen CHP''li Ağbaba, "Bu memleketin başına bürokrasi deneyimi olan ve boğazından haram lokma geçmemiş, tekrar dünyayla konuşabilen birisini başa getireceğiz. Bu, memleketimize bizim namus ve şeref borcumuzdur" diye konuştu.

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin birinci sayfası: