Yılmaz Özdil yazdı yazdı, son cümlesinde yaptı yapacağını. Sihirli cümle yazının sonunda

Yılmaz Özdil yazdı yazdı, son cümlesinde yaptı yapacağını. Sihirli cümle yazının sonunda
Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, İstanbul Valiliği’nin "LGBTİ Bayrağı ele geçirildi" açıklamasını köşesine taşıdı. Özdil, Türkiye’de daha önce yaşanan "Bayrak karıştırma" skandallarını da hatırlatarak, "Sadece Lgbti bayrağını karıştırmıyorlar iyi mi. Nasıl bir meraksa artık…" ifadelerini kullandı.

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki protestolarla birlikte gündeme gelen LGBTİ bayrağı tartışmalarını yazdı.

İstanbul Valiliği’nin protestolara yönelik düzenlenen baskınlarda LGBTİ bayraklarının ele geçirilmesini açıklamasına tepki gösteren Özdil, "Pkk'dan Bizans'a, Kamerun'dan Hollanda'ya, Rusya'dan Fransa'ya, Ermenistan'dan Britanya'ya, hiçbir bayrağı tanımıyorlar. Sadece Lgbti bayrağını karıştırmıyorlar iyi mi." diye yazdı.

Türkiye’de daha önce PKK paçavraları ile Senegal bayrağının, çeşitli gösterilerde Rusya, Fransa, Hollanda bayraklarının karıştırıldığını hatırlatan Yılmaz Özdil, köşesinde "Nasıl bir meraksa artık… Bir tek onu(LGBTİ) görür görmez tanıyorlar!" ifadelerini kullandı.

Özdil’in yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

"Rusya'yı protesto etmeye kalktılar, bayrakları karıştırdılar, Beyoğlu'ndaki Rusya konsolosluğu yerine Hollanda konsolosluğuna yumurta fırlattılar. Hollanda konsolosluğu tweet attı, “gene binaları karıştırdılar, ne zaman Rusya'ya öfkelenseler bize geliyorlar” dedi.

Hollanda' protesto etmeye kalktılar, mavi beyaz kırmızı renkleri benzettikleri için Fransa bayrağı yaktılar.

Fransa'yı protesto etmeye kalktılar, gene mavi beyaz kırmızı renkleri karıştırdılar, Rusya bayrağı yaktılar.

Bayraklar konusunda ciddi sorunumuz var.

Ya tanımıyoruz, ya ülkeleri karıştırıyoruz, ya renkleri karıştırıyoruz.

Ama, hal böyleyken…

İstanbul valisi açıklama yaptı.

“Lgbti bayrakları ele geçirdik” dedi.

Tam isabetti.

Bayraklar hakikaten Lgbti'ydi.

Troller zafer çığlıklarıyla inledi.

Pkk'dan Bizans'a, Kamerun'dan Hollanda'ya, Rusya'dan Fransa'ya, Ermenistan'dan Britanya'ya, hiçbir bayrağı tanımıyorlar.

Sadece Lgbti bayrağını karıştırmıyorlar iyi mi.

Nasıl bir meraksa artık…

Bir tek onu görür görmez tanıyorlar!"