YKS birincisi Necati Kaan Şahin kimdir? Ölümündeki acı detay şok yarattı

YKS birincisi Necati Kaan Şahin kimdir? Ölümündeki acı detay şok yarattı
YKS sınavında Türkiye 1. olan 20 yaşındaki Necati Kaan Şahin, Çanakkalenin Biga ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Tıp okuyarak doktor olma hayalleri kuran Şahin’in ölümüne neden olan M.A.Ş’nin 135 promil alkollü olduğu tespit edildi.

YKS sınavında Türkiye birincisi olan ve doktor olma hayalleri kurduğu belirlenen 20 yaşındaki Necati Kaan Şahin, Çanakkale’nin Biga ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Şahin’in cenazesinin Gebze ilçesinde kılınacak ikindi namazı sonrası toprağa verileceği kaydedilirken daha acı detay ise daha sonrasında ortaya çıktı.

Necati Kaan Şahin Kimdir?

Aslen Sinoplu olan ve babasının iş durumu nedeniyle Çanakkale''de oturan YKS Türkiye Birincisi Necati Kaan Şahin, Biga-Bandırma karayolu Şakirbey Kavşağı''nda trafik kazası geçirdi. Son gelen iddialara göre M.A.Ş. (24) yönetimindeki otomobil, kavşakta Necati Kaan Şahin yönetimindeki elektrikli bisiklete çarptı.

Ambulansla Biga Devlet Hastanesi''ne kaldırılan Necati Kaan Şahin, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Gözaltına alınan ve 135 promil alkollü olduğu tespit edilen M.A.Ş, Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü''ne götürüldü.

Babasının iş durumu nedeniyle Çanakkale''de yaşadıkları öğrenilen Şahin ailesi, tamamlanan cenaze işlemleri sonrasında doktor olma hayalleri kuran ve tercihlerini de bu yönde kullandığı öğrenilen oğulları Necati Kaan Şahin''nin cenazesini teslim aldı.
 

İlgili Haberler