Yoğun kar yağışı ve buzlanma kazalara neden oldu. 12 araç birbirine girdi. Ölü ve yaralılar var

Yoğun kar yağışı ve buzlanma kazalara neden oldu. 12 araç birbirine girdi. Ölü ve yaralılar var
Kırıkkale'de otobüs ve iki ticari taksinin karıştığı zincirleme kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Diğer yandan kar yağışı nedeniyle Kırıkkale-Kayseri yolu çift taraflı ulaşıma kapandı. Yolda oluşan buzlanma nedeniyle 3 TIR, 1 yolcu otobüsü, 1 kamyonet, 2 minibüs ve 5 otomobilin karıştığı maddi hasarlı zincirleme kaza meydana geldi. Ayrıca yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşıma kapanan Kırıkkale-Kayseri kara yolu, 6 saatlik çalışmanın ardından yeniden trafiğe açıldı.

Kaza, Kırıkkale-Ankara yolu Yeni Sanayi Kavşağı''nda meydana geldi. Yoğun kar yağışından dolayı oluşan buzlanma nedeniyle Selahattin Ç. idaresindeki ticari taksi ile sürücüsü öğrenilemeyen yolcu otobüsü çarpıştı.
OTOBÜS ŞARAMPOLE DEVRİLDİ
Savrulan otobüs şarampole devrilirken, Selahattin Ç.''nin kullandığı ticari taksi ise kırmızı ışıkta duran Ramazan İ. yönetimindeki plakalı ticari taksiye çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
ARAÇTA SIKIŞTI
Kazada sürücü Selahattin Ç. ile aynı araçtaki Yavuz S. ve otobüsteki yolculardan İsmail T. yaralandı. Araçta sıkışan Selahattin Ç., itfaiye ekiplerinin uzun süren çabası sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Yavuz S., yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken; Selahattin Ç.''nin durumunun da ağır olduğu bildirildi. Otobüsteki diğer yolcular ise havanın soğuk olmasından dolayı Yahşihan İtfaiye Müdürlüğüne götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
BUZLANMA NEDENİYLE 12 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ
Kırıkkale''de kar yağışı nedeniyle Kırıkkale-Kayseri yolu çift taraflı ulaşıma kapandı. Yolda oluşan buzlanma nedeniyle 3 TIR, 1 yolcu otobüsü, 1 kamyonet, 2 minibüs ve 5 otomobilin karıştığı maddi hasarlı zincirleme kaza meydana geldi.
Kırıkkale''de gün içerisinde başlayan ve akşam saatlerinde etkisini artıran yoğun kar ve tipi nedeniyle Kırıkkale-Kayseri yolu, Keskin Organize Sanayi Kavşağı''ndan itibaren her iki istikamette ulaşıma kapatıldı. Trafik ekipleri, araçları durdurarak Kırıkkale-Kayseri yolundan ulaşıma izin vermedi.
Kent genelinde yaşanan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Kırıkkale-Kayseri yolunun 18''nci kilometresinde 3 TIR, 1 yolcu otobüsü, 1 kamyonet, 2 minibüs ve 5 otomobilin karıştığı maddi hasarlı zincirleme kaza meydana geldi. Kara yolları ekipleri, yolları ulaşıma açık tutmak için tuzlama ve kar küreme araçları ile çalışmalarına devam ediyor.
YOL 6 SAAT SONRA AÇILDI
Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşıma kapanan Kırıkkale-Kayseri kara yolu, 6 saatlik çalışmanın ardından yeniden trafiğe açıldı. Dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini artıran yoğun kar ve tipi nedeni ile Keskin Organize Sanayi Kavşağı''ndan itibaren her iki istikamette kapanan Kırıkkale-Kayseri kara yolunun ulaşıma açılması için ekipler çalışma başlattı.
Polis ekipleri kaza yapan araçları bulundukları yerden kaldırdı, kara yolları ekipleri de buzlanmaya yönelik çalışma yaptı. 6 saat süren çalışmanın ardından kara yolu yeniden ulaşıma açıldı.