Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Yok artık Kassandra bunları da bildi. Şubat’ta başımıza gelecekleri de açıkladı

Yok artık Kassandra bunları da bildi. Şubat’ta başımıza gelecekleri de açıkladı

Dediklerinin hepsi bir bir çıkan ünlülerin astroloğu Kassandra''nın söylediklerinin tamamına yakını ayın ilk günlerinde gerçekleşti. Sel basınlarından depreme, heyelandan zehirlenmelere kadar öngörüleri tek tek çıkan Kassandra, bu ay içerisinde olacakları dile getirdi.

Yarın Ay İkizler''de, Merkür Balık''ta diyen Kassandra, "Bu ay sel baskınları devam edecek. Yağışlar barajları bırakın doldurmayı taşıracak seviyeye getirebilir. İstanbul''da yağışlar sürecek. Yaz ayında su sorunu olacağını kürem bana göstermedi. O nedenden dolayı içim çok rahatladı. Aksi olsa salgın hastalıklar da susuzlukla birlikte ortaya çıkabilirdi" dedi.

"Futbol sezonu seyircisiz de olsa oynanıyor ve zevkli karşılaşmalara da sahne oluyor" diyen Kassandra, "Size şampiyon olacak takımı da açıklayabilirim. Ama işin zevki kalmaz. Siz yine tuttuğunuz takımın şampiyon olacağını, ya da küme düşmeyeceği hesapları yapın. İnanın böylesi çok daha zevkli. Ünlü bir futbolcu sakatlanarak sezonu kapatacak. Ayağına alacağı darbe bunda etkili olacak" yorumunu yaptı.

Ünlülerin astroloğu Kassandra, "Bir çok ilimizden deprem haberleri geldi. Dediğim gibi can kaybı yaşanmadı. Ama depremler sürecek. Deprem uzmanlarının söylediği yıkıcı depremi kürem henüz bana göstermiyor. Henüz sinyalini bile vermedi. Yurt dışında hatta uzak bir kıtadan deprem haberinin gelmesi bu ay içinde an meselesi. Üzücü ama maalesef gerçek" diye konuştu.

Ünlü bir sanatçının hayatını kaybedeceğini de belirten Kassandra, "Herkesin aaaa diye şaşkına döneceği ünlü isim de hayatını kaybedecek. Sanata ve sanatçıya verdiği önem yazılı ve görsel basında haberleştirilecek. Bir siyasetçimiz de hastalanacak. Hastanede tedavi altına alınacak. Tedavisi uzun süreli olacak" yorumunu yaptı.

Dolar ve altının yükselmesinin alınacak bir karara bağlı olduğunu söyleyen Kassandra, "Samimi olduğum arkadaşlarım bile arayarak bana bu konu hakkında ne olacağını sorup duruyor. Her ekonomist kadar benim de az buçuk bilgim var. Faizlerin yükselmesi dövizi ve altını düşürür, düşmesi ise yükseltir. Faizler düşürülürse döviz ve altın uçuşa geçer. Devlet büyüklerimiz faizler düşecek diyor. O zaman sonuç ortada ama ben size yükselir de düşer de diyemem. Çünkü bu yapıma ters bir durum" dedi.

Türkiye''de hayat pahalılığının süreceğini belirten Kassandra, "Aynı marketten aynı ürünü alan kişiler bir ay sonra bir çok ürünü aynı fiyata alamayacak. İşsizler ordusu büyüyerek devam edecek. Kapanan dükkanlara her geçen gün yenileri eklenecek. Bir çok esnafın hem kredi kartlarını hem de aldıkları kredileri ödeyecek duruma gelmesi zaman alacak. Gençlerin işsiz günleri devam edecek. İş bulmak her geçen gün zorlaşacak" yorumunu yaptı. 

ooooooooo.jpg

Yazarın Diğer Yazıları