Yunan öğretmenin çıplak fotoğrafları öğrencisinin telefonundan çıktı. İfşa olan mesajları annesi okudu

Yunan öğretmenin çıplak fotoğrafları öğrencisinin telefonundan çıktı. İfşa olan mesajları annesi okudu
Yunanistan medyasında yer alan habere göre öğretmenin çıplak fotoğrafları, öğrencisinin telefonundan çıktı. Fotoğrafların ve mesajların, öğrencinin annesi tarafından fark edildiği öğrenildi.

Yunanistan'ın başkenti Atina'da meydana gelen olayda öğretmene ait çıplak görüntüler ve fotoğraflar, özel ders verdiği öğrencisinin telefonundan çıktı. 

13 yaşındaki oğlunun hareketlerinden ve hızla değişen davranışlarından şüphelenen anne, onun bilgisayarını ve cep telefonunu inceledi. Gördükleri karşısında dehşete düşen anne, hayatının şokunu yaşadı.

"PANDEMİ BİTİNCE KAÇALIM" 

Oğlunun cep telefonunda, 36 yaşındaki öğretmeninin çıplak fotoğraflarını bulan anne, oğluyla konuştuğunda rezalet ortaya saçıldı. Çoğu otellerde çekilmiş çıplak fotoğrafların yanı sıra, öğretmenin öğrencisine gönderdiği mesajlarda, "Pandemi bitince Yunanistan'dan birlikte kaçalım" dediği belirtildi. Yunan medyasında yer alan haberlerde, öğretmenin çocuğa özel ders verdiğine de dikkat çekildi.

KENDİSİ DE 1 ÇOCUK ANNESİ 

Kendisi de bir çocuk annesi olan öğretmenin, oğluyla uygunsuz ilişkisi olduğunu öğrenen anne, polise başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, çalıştığı okulun, ismi açıklanmayan öğretmenin işine son verdiği bildirildi.