Serenay Sarıkaya, yeni tarzı ve kafasındaki değişik aksesuarla olay oldu

Serenay Sarıkaya, yeni tarzı ve kafasındaki değişik aksesuarla olay oldu
Oyuncu Serenay Sarıkaya, reklam yüzü olduğu jean markasının lansmanına katıldı. Lansmandaki tarzıyla dikkat çeken Serenay Sarıkaya'nın enerjik halleri de gözlerden kaçmadı. Oyuncunun süper minili ve ilginç baş aksesuarlı tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Geçtiğimiz gün göğüs dekolteli siyah minisi ile poz veren Serenay Sarıkaya reklam yüzü olduğu markanın lansmanında boy gösterdi. sosyal medyayı yaktı geçti. Sosyal medya hesabı Instagram''da 9 milyondan fazla takipçisi bulunan Serenay Sarıkaya lansmandaki tarzıyla ve dansıyla adından söz ettirdi.

 

Alice Müzikali ile tiyatro sahnelerinde olan 29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya, yüzü olduğu markanın 80’ler disko kültüründen ilham alan yeni koleksiyonu için objektif karşısına çekti. Mavi kombiniyle objektiflere poz verdi. Serenay Sarıkaya''nın tarzını görenler Jennifer Lopez''e benzetti.

TARZI SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Serenay Sarıkaya''nın tarzı sevenlerini ikiye böldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerinde Serenay Sarıkaya''nın tarzını beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu. Ünlü oyuncu jean markasının düzenlediği yaz partisinde dans ederek doyasıya eğlendi.

Sarıkaya lansmandan karelerini 9,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Güzel oyuncunun kareleri dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

İlgili Haberler