Zeytinburnu’nun güneş gibi parlayan kızları var

Zeytinburnu’nun güneş gibi parlayan kızları var
   Zeytinburnu Telsiz kadın futbol takımına İYİ Parti Zeytinburnu Teşkilatından anlamlı destek geldi.

Yeniçağ /Koray KAMACI

Zeytinburnu hem geçmişindeki spor başarıları, hem de bugün spor konusundaki yenilik ve başarıları ile ön plana çıkmaktadır. Zeytinburnu’nun tek kadın futbol takımı olan Telsiz kadın futbol takımı da bu anlamda önem teşkil etmektedir. 

İYİ Parti Zeytinburnu Teşkilatı da gençlerimize birçok alanda destek olduğu gibi, spor alanında da desteklerine devam etmektedir. İlçe olarak Telsiz kadın futbol takımının gerekli bazı spor malzemelerini temin ederek güzel bir programla futbol takımına takdim etmiştir. Programa ayrıca İl yöneticileri Sn. Fatih Oğuz ve Sn. Ayşe Öner’de katıldı. 

Bu güzel programda İyi Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan HOŞBEN ise şu açıklamalarda bulunmuştur: ‘’ Zeytinburnu’nda kızlarımızın var olmaya çalıştığı bu spor dalında bizde elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Kızlar naz makamıdır, o yüzden naz makamını el üstünde tutup hak ettiği yerlere ulaşmalarında yardımcı olacağız. ‘’

Aynı zamanda İyi Parti Zeytinburnu Teşkilat Başkanı Emre KUNDAKÇIOĞLU da yaptığı açıklamalarda: ‘’ Futbolun sadece erkeklere özel bir spor olmadığını, hem buradaki hem de diğer takımlardaki kızlarımız gösterdikleri çaba ve başarı ile kanıtlamışlardır. Bizde İyi Parti olarak bu konuda desteklerimizi tüm olumsuzluklara rağmen sonuna kadar vereceğiz.’’ dedi.