Bozdağ'dan 'T A M A M' paylaşımlarına FETÖ göndermesi

Bozdağ'dan 'T A M A M' paylaşımlarına FETÖ göndermesi
Başbakan Yardımcısı ve Hkümet Sözcüsü Bozdağ, Twitter'da dünya gündemine oturan 'T A M A M' paylaşımlarına FETÖ göndermesi yaptı.

Hükümet Sözcüsü Bozdağ, siyasetteki ''tamam-devam'' polemiğine ilişkin ''İktidar Twitter'dan değil sandıktan çıkacaktır. Gerçek iktidar haziran ayının 24'ünde belli olacaktır'' dedi.

Bozdağ'ın açıklamaları şöyle:

"Bunları Gezi zamanında da yaptılar. Aynı şeyler 17-25 sürecinde de yaşandı. En sonunda 15 Temmuz’da da bu ülke Cumhurbaşkanı’na sahip çıktı. Sanal alemden medet umanlar, bu milletin FETÖ’nün teröristlerine Cumhurbaşkanı’nı yedirtmediğini unutmasın.

FETÖ’nün kriptoları sanal alemde, başka ülkelerde istediklerini yapsınlar. Gerçek sandıktan çıkacaktır. Bir takım sanal medya yöntemleriyle milletin iradesini değiştireceğini sananlar aldanıyorlar. Bu millet zekasıyla onları suya götürür susuz getirir. Milletimiz sandıkta Sayın Erdoğan’ı bir kez daha muhafaza edecektir. Kendinizi fazla yormayın. İktidarın yolu sosyal medyanın yalanlarından geçmiyor. Biz bu noktada milletimize güveniyoruz.

Gerçek iktidar haziran ayının 24'ünde belli olacaktır. Onlar rüya görüyorlar, 24 Haziran bu rüyaların kabusa döndüğü yeni bir gün olacaktır."

İlgili Haberler