Vurgun dizisinin konusu ne

Vurgun dizisinin konusu ne
Vurgun dizisi sosyal medyada yayınladığı tanıtım ile en çok konuşulanlar arasına girdi. Peki Vurgun dizisinin konusu ne? Vurgun dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? işte detaylar.

Vurgun dizisi iddialı kadrosuyla dikkat çekerken yönetmenliğini Altan Dönmez’in yapacağı dizinin çekimlerine başlandığı haberi geldi. Kayıtdışı dizisinden sonra yeniden ekrana dönen Erkan Petekkaya’nın dizide, 10 yıl komada kaldıktan sonra uyanan iş insanı Kemal Vardar karakterini oynayacağı öğrenildi.  Sosyal medyada çok konuşulan Vurgun dizisinin konusu ne? İşte detaylar...

VURGUN DİZiSİNİN KONUSU NEYİ ANLATIYOR

Altan Dönmez'in yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı ‘’Vurgun” dizisi, 10 yıl sonra komadan uyanan Kemal'in eşi ve Reyhan’ın hikayesini anlatıyor.

VURGUN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay’ın yanı sıra Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular yer alıyor...

VURGUN DİZİSİ TANITIMI

Vurgun dizisinin yayınlanan 2. tanıtımında: uzun süredir komada kalan Kemal'in komaya girmesinden önce şirkette bir yangın çıktığını, o yangında orada kaldığını, hemşiresi Asya'nın ona karşı hisler beslediğini, eşinin onun uyanmasını çok istediğini ancak bir yerlerde bir hata yaptığını görüyoruz. Kemal uyandıktan sonra hemşire Asya'ya bile haber vermeden hastaneden çıkıp eve gidiyor ve "Bana bunu nasıl yaptınız?" diyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosu ile izleyiciyle buluşmak için gün sayan Vurgun, 6 Şubat’ta ilk bölümüyle FOX’ta.

İlgili Haberler