Dev timsah golfçüyü gözüne kestirdi. Nefes kesen anlar

Dev timsah golfçüyü gözüne kestirdi. Nefes kesen anlar
ABD'nin Florida eyaletinde Michael West, adlı golfçü vuruşunu yapacağı sırada bir timsah oyuncuya 4 metre kadar yaklaştı. İstifini bozmayan golfçü sakince vuruşunu yaptı. Timsah o an kafasını toprağa koydu. Timsah daha sonra göle girerek izini kaybettirdi.  

Nefes kesen anlar. Koşarak yaklaştı

Independent Türkçe''nin haberine göre, ABD''nin Florida eyaletinde Michael West, golf oynarken bir timsahın kendisine yaklaşmasına rağmen oyuna devam etti. Melissa Walsh, eşi vuruş yaparken çekilen sıradışı anları 27 Haziran''da Facebook''ta paylaştı.

Videoda West, Punta Gorda''daki bir golf sahasında vuruşa hazırlanırken görülüyor. Timsah yaklaşsa da West yaratığı görmezden gelip vuruşu yapıyor.
Fox 4 News''in kanalının aktardığına göre West o anlarda hiçbir şey düşünmediğini ve "Timsahın kendisine doğru koşmasından ziyade" vuruşa odaklandığını belirtti. 

West "Sadece bir kez yaşarsın. Biraz eğlenmek gerekiyor. Aynı vuruşu tekrar yapar mıydım? Kesinlikle" dedi. West, hayvanın muhtemelen ilerideki büyük göle gittiğini belirterek "İşine bakıyordu. Harikaydı. Bir timsahın beni oynarken izlemesini sağladım" diye konuştu.

Gönderiye yorum atan Jackie Reeves adlı bir kişi, her timsahın rahatsızlık vermek istemediğini yazdı. Bakın eşinizin işini bitirmesini bekliyor. İnsanlar saygımızı hak eden bu harika hayvanlarla barış içinde yaşayabileceğimizi görebilsin diye bunu paylaştığınız için teşekkür ederim.

Raymond Callanan adlı bir kullanıcıysa "Hayvanın beklemediğini, akşam yemeği için West''i incelediğini" savundu.

 

İlgili Haberler